Βόζεμπεργκ: Ο Καμμένος ξέρει ότι «έχει διαπραχθεί κακούργημα» στην υπόθεση Κοτζιά - iefimerida.gr

Βόζεμπεργκ: Ο Καμμένος ξέρει ότι «έχει διαπραχθεί κακούργημα» στην υπόθεση Κοτζιά

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ σε παλαιότερο στιγμιότυπο στη Βουλή / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, εξαπέλυσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η δήλωση του Πάνου Καμμένου για τον Νίκο Κοτζιά φανερώνει πως γνωρίζει ότι «έχει διαπραχθεί κακούργημα».

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA, η κυρία Βόζεμπεργκ επανέλαβε τη δήλωση Καμμένου για τον πρώην ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά -για την υπόθεση με τις βίζες- ότι έχει στοιχεία για να τον «καθίσει στο σκαμνί» καθώς «έχει παρανομήσει». Βάσει αυτής της φράσης, τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, προκύπτει ότι «γνωρίζει πως έχει διαπραχθεί κακούργημα».

Ο κ. @PanosKammenos είπε για τον κ. @NikosKotzias ότι έχει στοιχεία για να τον “καθίσει στο σκαμνί”. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πως έχει διαπραχθεί κακούργημα! #alphareportaz @ALPHA_TV @RaniaTzima @spyroslamprou1 pic.twitter.com/kOe9TcRCfB

Η κυρία Βόζεμπεργκ αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλή, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση έλαβε μεν ψήφο εμπιστοσύνης, αθροίζοντας κάποιους προθύμους, όμως δεν έχει ηθική νομιμοποίηση. Αυτές οι εξελίξεις προσβάλλουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι οι εκλογές» προσέθεσε.

Καταλήγοντας, η ευρωβουλευτής της ΝΔ σχολίασε και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε Ευρωπαίους ηγέτες για τις αντιδράσεις πολιτών απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών:

«Δεν είμαι υπερήφανη που ο Πρωθυπουργός της χώρας ενώπιον του Εμμανουέλ Μακρόν και του Νίκου Αναστασιάδη χαρακτήρισε όσους συμμετείχαν στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ως εθνικιστές, ακροδεξιούς και ανόητους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ