Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το iefimerida.gr: 6,2 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες τον Ιανουάριο - iefimerida.gr

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το iefimerida.gr: 6,2 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες τον Ιανουάριο

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το iefimerida
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φράγμα των 6,2 εκατ. μοναδικών επισκεπτών τον μήνα έσπασε το iefimerida.gr τον Ιανουάριο του 2019, επιβεβαιώνοντας την εκρηκτική άνοδο των τελευταίων μηνών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Αnalytics, τον Ιανουάριο το iefimerida.gr επισκέφθηκαν 6.229.193 μοναδικοί επισκέπτες, οι οποίοι έκαναν 26.973.358 επισκέψεις και συνολικά 101.786.836 σελιδοπροβολές (pageviews).

Τον Ιανουάριο, οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες του iefimerida.gr έβλεπαν κατά μέσο όρο 3,77 σελίδες ανά επίσκεψη, ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής τους έφτασε τα 5 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα.

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι oι αναγνώστες επιβράβευσαν την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση, αυξάνοντας τις επισκέψεις τους στο iefimerida.

Τα στοιχεία του Google Analytics κατατάσσουν το iefimerida άλλον ένα μήνα στα κορυφαία σε επισκεψιμότητα sites στο ελληνικό ίντερνετ, επιβεβαιώνοντας δυναμικά την πορεία προς την κορυφή.

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το iefimerida.gr: 6,2 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες τον Ιανουάριο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iefimerida. google analytics επισκεψιμότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ