Τι τρώνε πια οι βασιλιάδες; Οι λιχουδιές της Ελισάβετ, της Κέιτ, της Μέγκαν - iefimerida.gr

Τι τρώνε πια οι βασιλιάδες; Οι λιχουδιές της Ελισάβετ, της Κέιτ, της Μέγκαν

Οι ένοχες απολαύσεις των βασιλικών. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η ζωή της βασιλικής οικογένειας απέχουν εκατομμύρια έτη φωτός από τη δική μας, υπάρχουν μερικές ένοχες απολαύσεις που οι βασιλείς, όπως η Κέιτ Μίντλετον, η βασίλισσα Ελισάβετ ή η Μέγκαν Μαρκλ, έχουν παραδεχθεί ότι λατρεύουν.

Ας δούμε όμως μερικά πράγματα και τρόφιμα που αγαπούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τα οποία μας θυμίζουν ότι κι αυτοί είναι κοινοί θνητοί:

Κέιτ Μίντλετον: Ινδικό φαγητό

Η Κέιτ λατρεύει τις πικάντικες γεύσεις ενώ ο Γουίλιαμ δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια πίτσα ή κινέζικο φαγητό


Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, η δούκισσα του Κέμπριτζ εξήγησε ότι το φαγητό που προτιμά να παραγγέλνει από έξω είναι το κάρι, αλλά διευκρίνισε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα την συνόδευε στο φαγητό, διότι δεν είναι οπαδών των πικάντικων τροφών. Από την πλευρά του, ο Γουίλιαμ παραδέχτηκε ότι δυσκολεύεται να επιλέξει ανάμεσα σε πίτσα και κινέζικο – κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Μετά όμως την ομολογία της Κέιτ για την αγάπη της στο ινδικό φαγητό, το ζευγάρι διευκρίνισε πως «συνήθως δεν παραγγέλνουμε στο παλάτι, πηγαίνουμε να το πάρουμε από το μαγαζί» προτού προσθέσει αστειευόμενη «όχι εμείς συγκεκριμένα».

Πριγκίπισσα Ευγενία: Λατρεία για την Μπιγιονσέ

Λάτρης της σοκολάτας είναι και η βασίλισσα
Το κρασί Tignanello είναι το αγαπημένο της Μέγκαν Μαρκλ
Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι φαν της σειράς «The Walking Dead»


Πέρυσι, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζέιμς Μίντελτον παρακολούθησαν την συναυλία της Μπιγιονσέ και του συζύγου της Τζέι Ζι στο Λονδίνο, και οι δυο τους μάλιστα εθεάθησαν να χορεύουν στις πρώτες σειρές. Η πριγκίπισσα Ευγενία λατρεύει τόσο πολύ την Αμερικανίδα τραγουδίστρια που όταν η Μπιγιονσέ της έδωσε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει μαζί της, η Ευγενία πάγωσε και ξέχασε τα λόγια του «Irreplaceable».

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ: Game of Thrones
Σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη με τον DJ Σκοτ Μιλς, ο δούκας και η δούκισσα ισχυρίστηκαν πως «όλοι θα έπρεπε να παρακολουθούν το Game of Thrones» και συνέχισαν εξηγώντας πως είναι μία από τις αγαπημένες τους σειρές. Λίγο καιρό αργότερα, εθεάθησαν σε μια σεξίωση με ηθοποιούς της σειράς στο Βερολίνο και μάλιστα έχει αναφερθεί ότι ζήτησαν ακόμη και spoilers από τον Γερμανό ηθοποιό Τομ Βλάστσιχα.

Μέγκαν Μαρκλ: Τηγανιτές πατάτες
Η Μέγκαν Μαρκλ έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως οι τηγανιτές πατάτες είναι μία από τις ένοχες απολαύσεις της. Μιλώντας στο «Best Health Canada» είπε: «Θα μπορούσα να τρώω τηγανιτές πατάτες όλη την ημέρα». Ερωτηθείσα για το πώς γίνεται να τρώει τηγανιτές πατάτες και να παραμένει υγιής, εξήγησε ότι «είναι θέμα ισορροπίας, επειδή είναι τέτοιος ο τρόπος εργασίας μου που δεν θέλω ποτέ να αισθάνομαι στερημένη.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σοκολάτα

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Hello, το 2016, ο Ντάρεν ΜακΓκράντι, ο πρώην βασιλικός σεφ, αποκάλυψε πως η Αυτού Μεγαλειότητα είναι λάτρης της σοκολάτας. Ο Ντάρεν ανέφερε επίσης πως η 92χρονη δεν αγαπά ιδιαίτερα το φαγητό και πως δεν είναι τόσο περιπετειώδης στην επιλογή των γευμάτων, ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος, λατρεύει να δοκιμαει νέα πιάτα.

Μέγκαν Μαρκλ: Κόκκινο κρασί

Η Μέγκαν λατρςεύει τόσο το κρασί που ονόμασε το μπλογκ της, το οποίο έχει πλέον κλείσει, The Tig» από το αγαπημένο της κρασί, το Tignanello. Το κρασί αυτό είναι ένα μίγμα κόκκινου κρασιού από την Ιταλία με μια φρουτώδη γεύση και υποκείμενους πικάντικους τόνους. Επίσης, λατρεύει τα γαλλικά Cabernet, το Αργεντίνικο Malbec και το Pinto Noir του Όρεγκον.

Πριγκίπισσα Ευγενία: The Walking Dead

Η πριγκίπισσα Ευγενία δήλωσε στο Harper’s Bazaar το 2016 πως αυτή και ο σύζυγο της, Τζακ Μπρουκσμπανκ, έχουν «εμμονή» με την σειρά «The Walking Dead» και πως την παρακολουθούν τις περισσότερες νύχτες που είναι μαζί στο σπίτι. Η πριγκίπισσα Ευγενία έχει επίσης παραδεχθεί πως λατρεύει τα προγράμματα μαγειρικής και πως της αρέσει να τα παρακολουθεί την ώρα που ετοιμάζει το βραδινό.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Bellamy’s
Η βασίλισσα είχε πάει στο εστιατόριο Bellamy’s στο Mayfair για τον εορτασμό των 80ων γενεθλίων της και επέστρεψε 10 χρόνια αργότερα με την πριγκίπισσα Άννα και την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, για δείπνο. Είναι ένα από τα μοναδικά εστιατόρια που η βασίλισσα έχει φάει ποτέ, που δεν ανήκει σε ιδιωτική λέσχη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η Αυτού Μεγαλειότητα έχει επισκεφθεί το συγκεκριμένο εστιατόριο, καθώς το μενού του προσφέρει το καλύτερο κρέας και ψάρι και προσαρμόζεται στη σεζόν.

Φωτογραφίες: AP, Splash News


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ