Καλλιάνος: Δεν θέλω δωράκι από τη Μεγαλοοικονόμου -Η έδρα να πάει στην Ενωση Κεντρώων - iefimerida.gr

Καλλιάνος: Δεν θέλω δωράκι από τη Μεγαλοοικονόμου -Η έδρα να πάει στην Ενωση Κεντρώων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν επιθυμώ την έδρα της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, δηλώνει ο Γιάννης Καλλιάνος ο οποίος, σε περίπτωση παραίτησης της βουλευτού, θα είναι ο πρώτος επιλαχών.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου και ο κ. Καλλιάνος ήταν υποψήφιοι στις τελευταίες εκλογές με την Ενωση Κεντρώων. Η πρώτη μπήκε στη βουλή και έμεινε στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη μέχρι που παραιτήθηκε για να ενταχθεί λίγο αργότερα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, η κυρία Μεγαλοοικόνομου έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και στην εύλογη απορία των παρουσιαστών «πώς είστε εδώ αφού ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει βάλει εμπάργκο», η βουλευτής που ανήκει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα κάνει ό,τι θέλει και αν την διαγράψουν θα κάνει δικό της κόμμα!

Σε περίπτωση που η κυρία Μεγαλοοικονόμου κάνει πράξη την απειλή της πρώτος επιλαχών είναι ο Γιάννης Καλλιάνος (καθώς ο επιλαχών δεν θα είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά από το κόμμα με το οποίο εξελέγη στη βουλή η κυρία Μεγαλοικονόμου δηλαδή την Ενωση Κεντρώων).

Ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος στις ερχόμενες εκλογές, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τη ΝΔ, σε αποκλειστική του δήλωση στο iefimerida.gr δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμεί κανένα δώρο από την κυρία Μεγαλοοικονόμου και ότι αν και πρώτος επιλαχών βουλευτής θα αφήσει την έδρα στον επόμενο υπό έναν, όμως, όρο: Οτι δεν θα λάβει την έδρα άτομο το οποίο ήταν μεν υποψήφιο με την Ενωση Κεντρώων αλλά προτίθεται να μπει στη Βουλή προκειμένου να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Καλλιάνου στο iefimerida:

«Δεν επιθυμώ κανέναν δώρο από καμία κυρία Μεγαλοοικονόμου. Αν εκλεγώ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τη ΝΔ (σσ στις ερχόμενες εκλογές), είναι κάτι το οποίο θα το αποφασίσει αποκλειστικά ο ελληνικός λαός, παρακολουθώντας την πορεία μου και την εργασία μου όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που θα ήθελα να θέσω εγώ ως προϋπόθεση είναι, εφόσον εγώ δεν θα αποδεχθώ την έδρα, ο επόμενος επιλαχών να έχει τη στοιχειώδη ηθική και πολιτική εντιμότητα και να μην αποδεχθεί την έδρα στηρίζοντας την κυβέρνηση και να την αφήσει στην Ενωση Κεντρώων, εκεί που πραγματική ανήκει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ