Χωρίς αποστολή της ΕΡΤ η φετινή Eurovision - iefimerida.gr

Χωρίς αποστολή της ΕΡΤ η φετινή Eurovision

ΕΡΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τη στήριξη της ΕΡΤ θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν η Ελευθερία Ελευθερίου για να διαγωνιστεί στη φετινή Eurovision, καθώς η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης αποφάσισε να μην στείλει κανέναν από το δημοσιογραφικό επιτελείο και το τμήμα δημοσίων σχέσεων.

Έτσι, σε μια προσπάθεια μείωσης των εξόδων της, η ΕΡΤ αποφάσισε να μεταδώσει το διαγωνισμό από την Αθήνα και το «Aphrodisiac» να ταξιδέψει μόνο με την αρχηγό της αποστολής, Σύνια Κούσουλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ, αποφασίστηκε ότι η Μαρία Κοζάκου, η οποία θα αναλάμβανε την παρουσίαση των τριών διαγωνιστικών βραδιών, αλλά και το υπόλοιπο team, το οποίο ασχολείται κυρίως με τις δημόσιες σχέσεις και την προώθηση του τραγουδιού μας, να μείνει στην Ελλάδα.

Ως αποτέλεσμα, η εκπρόσωπός μας στην Eurovision θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν έχοντας υποστήριξη μόνο από την δισκογραφική της εταιρεία, Universal Music.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με εξαίρεση το 2000 οπότε και η κρατική τηλεόραση δεν είχε στείλει αποστολή στον διαγωνισμό (στην Στοκχόλμη) μιας και η χώρα μας δεν έπαιρνε μέρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ