Η νέα επένδυση της Zeus Capital Management στη Βαρσοβία - iefimerida.gr

Η νέα επένδυση της Zeus Capital Management στη Βαρσοβία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το συγκρότημα γραφείων Graffit στην Βαρσοβία είναι η νέα επένδυση της Zeus Capital Management. Με βάση τις πληροφορίες τις αγοράς, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η αξία του ακίνητου ξεπερνά τα 52 εκ ευρώ.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης επενδυτικής στρατηγικής του ομίλου του οποίου το επενδυτικό πορτοφολιο στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη περιλαμβάνει επενδύσεις σε μεγάλα συγκροτήματα γραφείων στη Βουδαπέστη, στο Βουκουρέστι και στη Σόφια.

Το νεοαποκτηθέν συγκρότημα στη Βαρσοβία κατασκευάστηκε πρόσφατα από την αμερικάνικη εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακινήτων Hines και πληροί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές προδιαγραφές. Είναι πλήρως μισθωμένο σε μεγάλες Ευρωπαϊκές και διεθνείς εταιρίες, όπως η Roche, Lingaro , Eiffage και αλλες .

Ο CEO του Ομίλου Zeus, κ Στέλιος Ζαββος δήλωσε «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την νέα μας επένδυση στο συγκρότημα Graffit στη Βαρσοβία η οποία διατηρεί υψηλούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης. Η ποιότητα του νέου συγκροτήματος γραφείων, οι εξαιρετικές αποδόσεις, η συνεργασία με επίλεκτους διεθνείς επενδυτές σε μια ακόμα επένδυση της Zeus επιβεβαιώνουν την δυναμική πορεία και την επιτυχή στρατηγική του ομίλου για τις επόμενες προκλήσεις . Η νέα απόκτηση είναι το αποτέλεσμα συνεργείων που βασίζονται στη σκληρή δουλειά ικανών συνεργατών και στην εμπιστοσύνη των επενδυτών μας, στοιχεία που διασφαλίζουν την επιτυχή πορεία του Ομίλου Zeus».

Η Zeus Capital Management είναι μια διεθνής εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων, ειδικευόμενη στις επενδύσεις ακινήτων. Η εταιρεία, μέσω του δικτύου και των συνδέσμων της, δραστηριοποιείται επί του παρόντος στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ειδικευμένη στις επενδύσεις επαγγελματική ομάδα, η οποία πλαισιώνεται από παγκόσμιας κλάσης ομάδα συμβούλων , έχει μεγάλη διαχειριστική και εκτελεστική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα συναλλαγών ακινήτων, χρηματοδοτήσεων και οικονομικών. Η εταιρεία διαθέτει μια ευέλικτη και ισχυρή επενδυτική πλατφόρμα που καλύπτει τις επενδυτικές ανάγκες μιας ευρείας ομάδας επενδυτών, η οποία περιλαμβάνει εταιρικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, Κρατικά Ταμεία επενδυτικών κεφαλαίων καθώς και ιδιώτες που διαθέτουν μεγάλα κεφάλαια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Zeus Capital Management Βαρσοβία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ