To iPad 3 τώρα και σε... χρυσή έκδοση - iefimerida.gr

To iPad 3 τώρα και σε... χρυσή έκδοση

To iPad 3 τώρα και σε... χρυσή έκδοση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χρυσή έκδοση του iΡad 3 προστίθεται στη λίστα με τις ηλεκτρονικές συσκευές που ο μόνος σκοπός που μπορεί να εξυπηρετούν είναι να προσθέτουν κύρος στον κάτοχό τους, αφού δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από ένα κοινό iPad 3 πέραν του ότι είναι καλυμένη με χρυσό και κοστίζει και... κάτι παραπάνω!

Το εν λόγω iPad κατασκευάστηκε από τη βρετανική εταιρεία Gold & Co και η αξία του ανέρχεται ούτε λίγο, ούτε πολύ, στα 5.500 δολάρια. Tο πρώτο αντίτυπο του χρυσού iPad, πάντως, δημοπρατήθηκε πριν από λίγες ημέρες και τα έσοδά του διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή «χρυσοποίκιλτων» συσκευών, αφού έχει ήδη προχωρήσει στην έκδοση χρυσών iPhone 4S, το κόστος του οποίου ανέρχετε στα 4.349 δολάρια και BlackBerry 9900, το οποίο μπορούσε κανείς να αποκτήσει έναντι 2.449 δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ