Φωκάς: Θα δουν τι εστί βερίκοκο -Ο Ζουράρις θα τους ταράξει στα αρχαία, ο Καμμένος στα γαλλικά, εγώ στα ποντιακά - iefimerida.gr

Φωκάς: Θα δουν τι εστί βερίκοκο -Ο Ζουράρις θα τους ταράξει στα αρχαία, ο Καμμένος στα γαλλικά, εγώ στα ποντιακά

Ο Αριστείδης Φωκάς στη Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής με την γκαζόζα, ο Αριστείδης Φωκάς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ακολούθησε τον δρόμο του Πάνου Καμμένου και εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης σε περίπτωση που οι ΑΝΕΛ μείνουν χωρίς ΚΟ.

Συγκεκριμένα, διεμήνυσε: «Αν συνεχίσουν έτσι, θα πιούμε πολλές γκαζόζες το επόμενο διάστημα. Αν παραποιήσουν το άρθρο 15 του Κανονισμού της Βουλής, θα δουν τι εστί βερίκοκο». Διευκρίνισε μάλιστα ότι «ο Ζουράρις θα τους πλακώσει στα αρχαία ελληνικά, ο Καμμένος μιλάει "γαλλικά" και εγώ ποντιακά».

Παράλληλα, έπλεξε και το εγκώμιο του Πάνου Καμμένου, λέγοντας ότι είναι «παληκάρι» γιατί «παράτησε ένα υπουργείο που λάτρευε», ενώ πρόσθεσε ότι «είναι ο μοναδικός υπουργός που έδωσε στρέμματα στον ΠΑΟΚ».

Κληθείς, δε, από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ να πει κάτι στον Αλέξη Τσίπρα στα ποντιακά, ο Αριστείδης Φωκάς είπε ότι «θα του μιλούσα για τα κάκαλα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ