Στους 40 πόντους έφτασε το χιόνι στα ορεινά του νομού Τρικάλων - iefimerida.gr

Στους 40 πόντους έφτασε το χιόνι στα ορεινά του νομού Τρικάλων

χιόνι στο νομό Τρικάλων/Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονη είναι η χιονόπτωση στα ορεινά του νομού Τρικάλων, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εγρήγορση ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας.

Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, στον δήμο Πύλης το ύψος του χιονιού φτάνει τους 30 πόντους, ενώ στο δήμο Μετεώρων έχει φτάσει τους 40 πόντους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνδράμει στην όλη προσπάθεια με 24 μηχανήματα, ενώ σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Έντονη είναι η χιονόπτωση στα ορεινά του νομού Τρικάλων, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εγρήγορση ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας.

Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, στον δήμο Πύλης το ύψος του χιονιού φτάνει τους 30 πόντους, ενώ στο δήμο Μετεώρων έχει φτάσει τους 40 πόντους. Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνδράμει στην όλη προσπάθεια με 24 μηχανήματα, ενώ σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ