Το πρωί με τον Μαδούρο, το βράδυ με τις ΗΠΑ -Παππάς και Πάιατ κόβουν μαζί βασιλόπιτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πρωί με τον Μαδούρο, το βράδυ με τις ΗΠΑ -Παππάς και Πάιατ κόβουν μαζί βασιλόπιτα [εικόνες]

Ο Τζέφρι Πάιατ και ο Νίκος Παππάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμόγελα, θερμές χειραψίες και εναγκαλισμοί ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά και τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Μπορεί η κυβέρνηση να είναι από τις λίγες που στηρίζουν το καθεστώς του Μαδούρο στη Βενεζουέλα, ενώ οι ΗΠΑ και η ΕΕ καταδικάζουν και έχουν αναγνωρίσει ως μεταβατικό πρόεδρο τον Χουάν Γκουαϊδό, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τα στελέχη της.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Παππάς ήταν ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν σε ταξίδι στην Βενεζουέλα, κάτι που είχε προκαλέσει πολλά ερωτήματα. Ωστόσο οι στενές σχέσεις τις ελληνικής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα με τις ΗΠΑ επιβάλουν στα στελέχη της κυβέρνησης να είναι και με τον Μαδούρο και με τις ΗΠΑ.

Γι αυτό και τα χαμογέλα στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου περίσσευαν ανάμεσα σε Παππά και Πάιατ. Μάλιστα έκοψαν μαζί και τη βασιλόπιτα.

New Year's Reception, with @simos_a @USAmbPyatt and @nikospappas16 #AmChamGr pic.twitter.com/pf8X70DCSJ

Καλή χρονιά! ?#AmchamGr #NewYearsReception pic.twitter.com/ueSwjVA4iv

O Νίκος Παππάς @nikospappas16 τόνισε οτι η Ελλάδα ζει τη θετική της ιστορία μετά την έξοδο από τα μνημόνια.#AmchamGr #NewYearsReception pic.twitter.com/iXRpEXfKkl

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ