Απίστευτο συμβάν στο Βόλο: Δάχτυλο μαθητή σφήνωσε στο παιχνίδι fidget spinner -Το έκοψαν με τροχό πυροσβέστες! - iefimerida.gr

Απίστευτο συμβάν στο Βόλο: Δάχτυλο μαθητή σφήνωσε στο παιχνίδι fidget spinner -Το έκοψαν με τροχό πυροσβέστες!

Απίστευτο: Δάχτυλο μαθητή σφήνωσε στο παιχνίδι fidget spinner -Το έκοψαν με τροχό πυροσβέστες!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο συμβάν στο Βόλο!

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Βόλο από την Πυροσβεστική υπηρεσία. Ο λόγος, ήταν ο εγκλωβισμός του δαχτύλου ενός μαθητή σε ένα παιχνίδι fidget spinner!

Ο 13χρονος μαθητής της πρώτης τάξης Γυμνασίου του Βόλου έπαιζε με το αντικείμενο την ώρα του διαλείμματος, όταν το δάχτυλό του σφήνωσε μέσα σε αυτό με αποτέλεσμα να πρηστεί. Αμέσως, οι καθηγητές του τον μετέφεραν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όμως, οι γιατροί δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα, αφού το παιχνίδι δεν ξεκολλούσε από το δάχτυλου του μικρού! Έτσι, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας έκοψαν το παιχνίδι με έναν οδοντιατρικό τροχό.

Πηγή: thenewspaper

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόλος fidget spinner παιδί παιχνίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ