Το μεγάλο έργο που αλλάζει το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» -Υψους 30 εκατ.ευρώ - iefimerida.gr

Το μεγάλο έργο που αλλάζει το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» -Υψους 30 εκατ.ευρώ

Το μεγάλο αθόρυβο έργο που αλλάζει το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελάχιστοι από τους χιλιάδες ανθρώπους που περνούν καθημερινά έξω από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», γνωρίζουν πως τα τελευταία πέντε έτη έχουν υλοποιηθεί έργα αξίας περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έχουν αναβαθμίσει αισθητά τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του μεγαλύτερου δημόσιου νοσοκομείου της χώρας.

Τα έργα που γίνονται μετά απο δωρεά της Εθνικής Τράπεζας περιλαμβάνουν νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με 23 νέα χειρουργεία τμήματα ανάνηψης, αποστείρωσης, καρδιοχειρουργικής και νευροχειρουργικής. Επίσης με τη δωρεά πραγματοποιήθηκε η αγορά υπερσύγχρονου εξοπλισμού καθιστώντας το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσοκομεία της χώρας.

Διαβάστε στο economistas.gr όλες τις λεπτομέρειες για την αναβάθμιση του Ευαγγελισμού αλλά και τις καθυστερήσεις που προκάλεσε η γραφειοκρατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ