Νομίζετε ότι είναι η θέα από παράθυρο αεροπλάνου; Κι όμως, κάνετε λάθος! [βίντεο] - iefimerida.gr

Νομίζετε ότι είναι η θέα από παράθυρο αεροπλάνου; Κι όμως, κάνετε λάθος! [βίντεο]

Είναι ή δεν είναι η θέα από το παράθυρο αεροπλάνου; Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν κι εσείς πιστέψατε ότι αυτό το βίντεο δείχνει την θέα από ένα παράθυρο αεροπλάνου, τότε ανήκετε στους χιλιάδες άλλους που έκαναν την ίδια σκέψη. Κι όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνεται.

Το παραπλανητικό βίντεο, που τραβήχτηκε στην Τουρκία από την Καντρίγιε Ακαλίν, σας κάνει να πιστέψετε ότι είναι από το εσωτερικό ενός αεροπλάνου που βρίσκεται ψηλά πάνω στον ουρανό.

Η  θέα στον γαλανό ουρανό

Αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα που βλέπει κανείς αφράτα λευκά σύννεφα και έναν πανέμορφο γαλάζιο ουρανό που πραγματικά σε κάνει να πιστέψεις ότι είναι η θέα από ένα παράθυρο αεροπλάνου,η 18χρονη αποφασίζει να αποκαλύψει ένα πολύ διαφορετικό σκηνικό.

Το «πλαίσιο παραθύρου» αποδεικνύεται τελικά πως είναι η λαβή ενός πλαστικού μπουκαλιού – τραβηγμένο στο έδαφος σε έναν εξωτερικό χώρο.

Η πραγματικότητα- Δεν είναι παράθυρο αεροπλάνου αλλά η λαβή ενός πλαστικού μπουκαλιού

Η Ακαλίν από την Σμύρνη, περιέγραψε την έμπνευση πίσω από το βίντεο, λέγοντας: «Είχα δει ένα βίντεο κάποιου που έκανε κάτι παρόμοιο, ήταν ένα πολύ αστείο βίντεο και ήθελα να το δοκιμάσω κι εγώ. Δημοσίευσα το βίντεο στο διαδίκτυο χωρίς να περιμένω πολλά – αλλά μετά συγκέντρωσε πολύ προσοχή».

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 56.000 likes και έχει λάβει εκατοντάδες σχόλια – πολλά από τα οποία περιγράφουν πόσο απροσδόκητη είναι η ψευδαίσθηση.

«Εξεπλάγην από το πόσοι άνθρωποι είδαν το βίντεο. Υποτίθεται πως επρόκειτο για ένα απλό αστείο» είπε η Ακαλίν. «Το μόνο που έκανα ήταν να πω στους ανθρώπους να περιμένουν μέχρι το τέλος για μια έκπληξη».

Μεταξύ των σχολίων κάτω από το βίντεο, κάποιος ανέφερε: «Τρελό, πραγματικά πίστευα ότι ήταν το παράθυρο ενός αεροπλάνου» ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Νόμιζα ότι θα εμφανιζόταν κάποιος αετός ή κάτι άλλο θα προσγειωνόταν στο φτερό του αεροπλάνου» ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Περίμενα κάτι τρελό να συμβεί έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήταν ένα πλαστικό μπουκάλι. Τα κατάφερες».

Φωτογραφίες: YouTube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ