Νεάπολη Θεσσαλονίκης: Κρατούσαν ομήρους πέντε αλλοδαπούς σε σπίτι - iefimerida.gr

Νεάπολη Θεσσαλονίκης: Κρατούσαν ομήρους πέντε αλλοδαπούς σε σπίτι

Αστυνομικοί (Φωτογραφία: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες σε οχτώ άτομα πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, επειδή κρατούσαν πέντε αλλοδαπούς σε σπίτι στην περιοχή της Νεάπολης, χωρίς τη θέλησή τους.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί ηλικίας από 19 έως 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά-προώθηση παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και παροχή καταλύματος για απόκρυψη εκ κερδοσκοπίας πραττόμενη, συμμορία, αρπαγή και παράνομη κατακράτηση.

Οι συλληφθέντες με την άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας απαιτούσαν από τους πέντε αλλοδαπούς την καταβολή χρηματικού ποσού, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο σπίτι πριν από έξι ημέρες από τους παραπάνω, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Το όχημα εντοπίσθηκε έξω από την οικία και κατασχέθηκε, ενώ έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στο εσωτερικό του ένας φάρος και μεγαφωνική εγκατάσταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ