Μητσοτάκης για την επέτειο των Ιμίων: Αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα - iefimerida.gr

Μητσοτάκης για την επέτειο των Ιμίων: Αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Κυριάκος Μητσοτάκης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάρτηση για την επέτειο των Ιμίων έκανε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζονται η ελληνική σημαία, τα Ίμια και το μήνυμα: «Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτα» με την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη.

Στην ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε: «Τιμούμε τους ήρωες Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό που θυσιάστηκαν στα Ίμια για την Πατρίδα. Ενωμένοι οι Έλληνες στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτα».

Τιμούμε τους ήρωες Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό που θυσιάστηκαν στα Ίμια για την Πατρίδα. Ενωμένοι οι Έλληνες στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτα. pic.twitter.com/5V5INUVsUu

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ