Το viral βίντεο με τα τρακτέρ -Τι στο καλό κάνουν, τσακώνονται; - iefimerida.gr

Το viral βίντεο με τα τρακτέρ -Τι στο καλό κάνουν, τσακώνονται;

Τρακτέρ στην χιονισμένη Μόσχα. Φωτογραφία: vk.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολύ περίεργη συμπεριφορά είχαν τρία τρακτέρ στην χιονισμένη Μόσχα. Πάλευαν, έπαιζαν ή απλά προσπαθούσαν να ξεκολλήσουν ένα άλλο που χρειαζόταν βοήθεια;

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει εξιτάρει την φαντασία των Ρώσων, ένα μπλε τρακτέρ φαίνεται να σπρώχνει ένα άλλο τρακτέρ. Προσπαθεί να το προσεγγίσει από διάφορες μεριές αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Ξαφνικά, ένα μεγαλύτερο κίτρινο τρακτέρ με μια σειρήνα στην κορυφή, πλησιάζει και χρησιμοποιεί την δύναμή του για να σπρώξει το κολλημένο όχημα από το χιόνι.


Η σπάνια αυτή στιγμή έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στο διαδίκτυο, με τους χρήστες του ρωσικού κοινωνικού μέσου VK.com, να προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

«Αγωνιζόταν για την επικράτεια» έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος αναρωτιόταν ποιος επρόκειτο να πληρώσει για τις επισκευές μετά την φιλονικία, προσθέτοντας πως οι οδηγοί θα έπρεπε να βγουν από τα οχήματά τους και να διευθετήσουν με άλλο τρόπο τις διαφορές τους. «Είναι το Animal Planet και βλέπετε τα τρακτέρ στο φυσικό τους περιβάλλον» σχολίασε αστειευόμενος ένας άλλος.

Φυσικά, μια πιο ορθολογική εξήγηση που προτάθηκε από πολλούς χρήστες λέει ότι απλά το ένα τρακτέρ πρέπει να κόλλησε στο χιόνι και τα άλλα δύο έσπευσαν να το σώσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρακτέρ ΡΩΣΙΑ Μόσχα χιόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ