Εχουν βάλει 10 αστυνομικούς να φυλούν τον 27χρονο, μέλος εθνικιστικής ομάδας, μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

Εχουν βάλει 10 αστυνομικούς να φυλούν τον 27χρονο, μέλος εθνικιστικής ομάδας, μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Φάρος από περιπολικό της αστυνομίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 10 αστυνομικοί απασχολούνται την ημέρα προκειμένου για φυλούν το 27χρονο μέλος της εθνικιστικής ομάδας ΑΠΕΛΛΑ, που συνελήφθη στα επεισόδια στο Σύνταγμα.

Υπενθυμίζεται πως εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί ή να αφεθεί ελεύθερος. Επιλέγη η «μέση» λύση αποφασίζοντας τον κατ’ οίκον περιορισμό έως ότου αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.

Ο νεαρός συμμετείχε στην ομάδα που έκανε βίες επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, με πέτρες, σίδερα, βόμβες μολότοφ κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 2017 για εμπρηστική επίθεση στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο Φαβέλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ