Καμμένος κατά Μπακογιάννη: Ντόρα, πού είσαι; Δικάζουμε, φτιάχνεις κοτόσουπα; - iefimerida.gr

Καμμένος κατά Μπακογιάννη: Ντόρα, πού είσαι; Δικάζουμε, φτιάχνεις κοτόσουπα;

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πάνος Καμμένος / Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να κάνει αιχμηρά tweets κατά της βουλευτού της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έγραψε: «Ντόρα, πού είσαι; Δικάζουμε, φτιάχνεις κοτόσουπα; Πάλι την κοπάνισες σαν κότα από το δικαστήριο. Αυτό που σου λένε "η γριά κότα έχει το ζουμί" εγώ δεν το δέχομαι...».

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Μπακογιάννη είχε αποκαλέσει κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη τον κ. Καμμένο, επειδή κρύβεται πίσω από την ασυλία του.

Τα tweets του Πάνου Καμμένου:

Ντόρα, πού είσαι ; Δικάζουμε φτιάχνεις κοτόσούπα ; Παλι την κοπάνισες σαν κότα από το δικαστήριο. Αυτό που σου λένε «η γριά κότα έχει το ζουμί» εγώ δεν το δέχομαι.....

Ντόρα ποιος είναι η κότα ; Άσε που δεν τόλμησες να ελθεις στο δικαστήριο έστειλες μάρτυρα τον διορισμένο διοικητή 89 της Κτηματικής τράπεζας του σκανδάλου Ζορμπάς. Αφού σου είπα τα αρχεία του Στρ. Γρυλάκη εγώ τα έχω ...εκτείθεσαι....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ