Το Ποτάμι έβγαλε ηχητικό και για τον Αμυρά -Απίστευτα σκηνικά [βίντεο] - iefimerida.gr

Το Ποτάμι έβγαλε ηχητικό και για τον Αμυρά -Απίστευτα σκηνικά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ηχητικό απόσπασμα για τον Γρηγόρη Ψαριανό που δημοσίευσε η Φωτεινή Λεομπίλλα, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, στο Twitter, από το τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε πριν από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν είναι το μοναδικό.

Δημοσίευσε και ένα ηχητικό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αμυρά.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, ο Γιώργος Αμυράς ακούγεται να δηλώνει στο πολιτικό συμβούλιο του Ποταμιού:

«Όποιος θεωρεί στο μυαλό του και λέει μέσα, γιατί και εγώ έχω προσβληθεί πάρα πολύ, από την… με συγχωρείτε που θα το πω… από την βλακεία όσων πιστεύουν στο μυαλό τους ότι ο Αμυράς και ο Ψαριανός θα φύγουν για να διαλύσουν το Ποτάμι. Όποιος το λέει ή όποιος το πιστεύει σας το λέω ξεκάθαρα ότι είναι ένας γελοίος και μισός».

Αν μιλάμε για συνέπεια λόγων κ έργων κ αξιοπιστία, δείτε το! Από το Π.Σ του Ποταμιού, 4 μολις ημέρες πριν. @amirasgiorgos speeking pic.twitter.com/qMN1GPQJW1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΜΥΡΑΣ ηχητικό το Ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ