«Ντου» του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω με Δούρου και Βίτσα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ντου» του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω με Δούρου και Βίτσα [εικόνες]

Περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω, όπου ήταν ομιλητές η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.

Περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα, που σήκωσαν πανό και πέταξαν τρικάκια που έγραφαν: «Ούτε λευκά-Ούτε άκυρα. Αποχή και Αυτοοργάνωση».

Όπως ανακοίνωσαν μέσω του indymedia, σήκωσαν πανό και πέταξαν δεκάδες τρικάκια στο «Ελληνικό Μολύβι», στο Αιγάλεω όπου μιλούσαν ο Δημήτρης Βίτσας, η Ρένα Δούρου και η Ουρανία Μπίρμπα.

Η εκδήλωση, που έγινε για τα 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε κανονικά παρά την παρέμβαση, καθώς η αστυνομία κράτησε έξω από τον χώρο τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΕΛΑΣ εμπόδισε τα μέλη του Ρουβίκωνα να μπουν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Ρουβίκωνας άνοιξε πανό και πέταξε προκηρύξεις-Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Η περιφερειάρχης Αττικής στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
Ρένα Δούρου και Δημήτρης Βίτσας στην εκδήλωση στο Αιγάλεω για τα 4 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ

Στην εκδήλωση για τα 4 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, παραβρέθηκε και ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος ο οποίος εντός της εβδομάδας αναμένεται να παραιτηθεί από βουλευτής και να παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ, όπως και ο πρώην υπ. Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας που κρατά αποστάσεις από το «Πράττω».

«Ντου» του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω με Δούρου και Βίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Πλάι-πλάι ο Θ. Παπαχριστόπουλος και ο πρώην υπ. Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας που κρατά αποστάσεις από το «Πράττω»
Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω με ομιλητές τους Δημήτρη Βίτσα, Ρένα Δούρου και Ουρανία Μπίρμπα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ