Τα 4 ζώδια που είναι μεγάλοι αλαζόνες - iefimerida.gr

Τα 4 ζώδια που είναι μεγάλοι αλαζόνες

Ταύρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ζώδια αποτελούν κάτι σαν οδηγό προσωπικότητας.

Με τα ζώδια μπορούμε να γνωρίσουμε τους ανθρώπους πολύ καλύτερα. Και σίγουρα μπορούν να μας βοηθήσουμε για να εντοπίσουμε και προφανώς να αποφύγουμε τους αλαζόνες.

Αυτούς τους ανθρώπους που επαναπαύονται στο εγώ τους και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Ή μάλλον κανείς άλλος.

Ετσι, αφού είδαμε, τα 4 πιο κλαψιάριακα ζώδια, τα 3 ζώδια που είναι μεγάλοι τεμπέληδες και τα 4 ζώδια που είναι μεγάλοι τσιγκούνηδες, ήρθε η ώρα να δούμε τα 4 ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι αλαζόνες!

Ταύρος

Τα 4 ζώδια που είναι μεγάλοι αλαζόνες | iefimerida.gr 0

Ο Ταύρος βυθίζεται στη δική του ναρκισσιστική συμπεριφορά. Όποιος γνωρίζει κάποιον Ταύρο σίγουρα θα συμφωνήσει. Νομίζουν ότι τα πάντα γίνονται για αυτούς. Αν τους ρωτήσετε ποια είναι η αγαπημένη τους λέξη, θα σας πουν «εγώ». Δεν μπορείτε να φέρετε ποτέ αντίρρηση σε έναν Ταύρο γιατί ποτέ δεν θα δεχτούν ότι έχουν άδικο. Πάντα εσείς θα είστε λάθος.

Λέων

Τα 4 ζώδια που είναι μεγάλοι αλαζόνες | iefimerida.gr 1

Ο Λέων ζει για την πάρτη του και μόνο. Εχει μια τρελή αντίληψη της εξουσίας, πιστεύοντας ότι είναι η ανώτατη δύναμη. Ο αρχηγός. Ο απόλυτος αρχηγός. Όλα όσα λένε πρέπει να γίνουν αποδεκτά ως θεία αλήθεια, αλλιώς με την παροιμιώδη ψυχραιμία σας θα σας σβήσουν από το χάρτη των φίλων τους.

Παρθένος

Τα 4 ζώδια που είναι μεγάλοι αλαζόνες | iefimerida.gr 2

Η Παρθένος είναι αυτάρκης στην αλαζονεία της. Δεν επιδιώκει την επιβεβαίωση. Βάζει τον εαυτό της σε ένα βάθρο και περιμένει τους προσκυνητές. Πιστεύει ότι επιδιώκει την τελειότητα, αλλά στην πραγματικότητα γίνεται απλά ενοχλητική για όλους γύρω της. Είναι ανταγωνιστική με την κακή έννοια και όταν χάνει κλαίει ασταμάτητα.

Αιγόκερως

Τα 4 ζώδια που είναι μεγάλοι αλαζόνες | iefimerida.gr 3

Ο Αιγόκερως είναι μια μεγαλοφυΐα. Θα ανακαλύψει το αδύναμο σημείο σας και θα σας επιτεθεί. Θα μελετήσει ατελείωτα για να αποκτήσει γνώσεις σχετικά με πράγματα που δεν την αφορούν μόνο και μόνο για να σας ανταγωνιστεί και να σας ξεπεράσει. Κουραστικός Αιγόκερως. Και ενοχλητικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ