Ενισχύεται το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια -Τα επόμενα βήματα - iefimerida.gr

Ενισχύεται το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια -Τα επόμενα βήματα

Για τρίτη ημέρα στους δρόμους οι αγρότες της Θεσσαλίας/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τρίτη ημέρα παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες της Θεσσαλίας, που έχουν αποκλείσει με τρακτέρ την εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη το μπλόκο ενισχύθηκε, καθώς έφτασε εκεί κομβόι αγροτών από χωριά του νομού Λάρισας, ενώ αναμένονται και άλλοι αγρότες, σύμφωνα με την επιτροπή του μπλόκου. Παράλληλα, καταστρώνουν τα επόμενα πλάνα τους.

Το απόγευμα θα γίνει σύσκεψη προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση για συλλαλητήριο με τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας. Ηδη έχει αποφασιστεί το Σάββατο (2/2) να γίνει συνάντηση με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, προκειμένου οι αγρότες να προβάλλουν τα αιτήματα του αγροτικού κινήματος και να ζητήσουν στήριξη στον αγώνα τους, δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

Ακόμη, αποφασίστηκε να γίνει νέα πανελλαδική συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια την Κυριακή (3/2), ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ