Θα το πάρει επιτέλους το κορίτσι ο Ραφαέλ Ναδάλ – Μετά από 14 χρόνια σχέσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Θα το πάρει επιτέλους το κορίτσι ο Ραφαέλ Ναδάλ – Μετά από 14 χρόνια σχέσης [εικόνες]

Ο Ναδάλ με την σύντροφό του Xisca. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο βήμα στην προσωπική του ζωή ετοιμάζεται να κάνει ο Ραφαέλ Ναδάλ, καθώς αρραβωνιάστηκε την επί 14 χρόνια αγαπημένη του, Μαρία (Xisca) Περέλο. Το όμορφο ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί αυτό το φθινόπωρο στην Μαγιόρκα.

Το ισπανικό περιοδικό Hola, αποκάλυψε πως ο διάσημος τενίστας έκανε πρόταση γάμου στην 30χρονη Μαίρη, τον περασμένο Μάιο κατά την διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στην Ρώμη, αλλά το ζευγάρι δεν ήθελε να το δημοσιοποιήσει.

Το ζευγάρι φέρεται να αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Μάιο κατά την διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στη Ρώμη
Το περιοδικό Hola έκανε την αποκάλυψη για τον γάμο τους

Μιλώντας στο παρελθόν στο περιοδικό Hello ο Ναδάλ είχε υπαινιχθεί ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια με την αγαπημένη του. Όπως είχε πει: «Προφανώς έχω την πρόθεση να κάνω οικογένεια, αγαπώ τα παιδιά και θα ήθελα τα παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν».

Η Μαίρη ή Xisca όπως είναι γνωστή τον ακολουθεί σχεδόν πάντα στους αγώνες του

Ήταν ήδη μια κουραστική χρονιά για τον Ναδάλ, ο οποίος πρόσφατα απέσπασε την δεύτερη θέση στο Australian Open. Αν και ο διάσημος τενίστας κατάφερε να φτάσει στον τελικό χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ, τελικά έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Μιλώντας για την ήττα, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Αυτό που χρειάζομαι είναι χρόνος, χρειάζομαι δουλειά και χρειάζομαι περισσότερες εβδομάδες όπως αυτή. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που ελπίζω, να έχω την ευκαιρία να προπονούμαι και να έχω την δυνατότητα να παίζω υγιής. Δεν λυπάμαι. Δεν θα ήταν δίκαιο να πω ότι λυπάμαι. Έπαιξα ενάντια σε έναν παίκτη που σήμερα ήταν καλύτερος από μένα».

Θα το πάρει επιτέλους το κορίτσι ο Ραφαέλ Ναδάλ – Μετά από 14 χρόνια σχέσης [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: Splash News, AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ