Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός παλιού εργοστασίου σε σύγχρονη κατοικία – Με πισίνα ρωμαϊκού στιλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός παλιού εργοστασίου σε σύγχρονη κατοικία – Με πισίνα ρωμαϊκού στιλ [εικόνες]

Η πρόσοψη του παλιού εργοστασίου. Φωτογραφία: realestate.com.au
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια παλιά αποθήκη στο Νιουτάουν της Νέας Νότιας Ουαλίας μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο και σύγχρονο σπίτι, με επτά υπνοδωμάτια και μια εκπληκτική αυλή εμπνευσμένη απότα ρωμαϊκά ανάκτορα.

Τίποτα δεν προϊδεάζει τον περαστικό για το εκπληκτικό εσωτερικό αυτού του παλιού εργοστασίου

Το κτίριο χρησιμοποιούνταν ως εργοστάσιο ενδυμάτων τη δεκαετία του 1920 και ο χώρος αγοράστηκε από το ζευγάρι Μπομπ Σίδνεϊ και Γκάι Μίλλερ πριν από 24 χρόνια έναντι 650.000 δολαρίων.

Τώρα με την αξία του να φτάνει τα 6,5 εκατομμύρια δολάρια, η αποθήκη δύο επιπέδων διατίθεται για αγορά είτε ως χώρος κατοικίας είτε ως γραφεία.

Στο εσωτερικό του μπορεί να θαυμάσει κανείς τις ψηλές οροφές, τα ξύλινα δοκάρια και τα πελώρια παράθυρα, με μια κεντρική αυλή με πισίνα σε ρωμαϊκό στυλ, που αποτελεί και το κύριο σημείο αναφοράς.

Ο χώρος χτίστηκε αρχικά για να χρησιμοποιηθεί ως φούνρος και στην συνέχεια μετατράπηκε σε εργοστάσιο ενδυμάτων μέχρι τα τέλη του 1980 και αργότερα αγοράστηκε από το ζευγάρι.

Το κτίριο χρησιμοποιούνταν ως εργοστάσιο ενδυμάτων

Κι ενώ η πρόσοψη δεν προϊδεάζει καθόλου για το εσωτερικό του με τους τοίχους τελείως απλούς και γυμνούς ενώ στην μία πλευρά έχει και ένα γκράφιτι, στο εσωτερικό του ανακαλύπτει κανείς έναν απίστευτο, μοντέρνο χώρο.

Το σαλόνι του σπιτιού

Μέσα στα 530 τετραγωνικά μέτρα σε ένα γωνιακό συγκρότημα δίπλα σε ένα πάρκο, ο χώρος διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, ένα γραφείο και αποθηκευτικούς χώρους.

Οι ενιαίοι χώροι δίνουν μια άλλη αίσθηση στην κατοικία

Τα πελώρια παράθυρα από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι οδηγούν σε μια εκπληκτική αυλή ρωμαϊκού στυλ, με μια πισίνα στο κέντρο.

Η πελώρια κουζίνα με θέα την πισίνα

Οι εσωτερικοί χώροι προσφέρουν μια σύγχρονη αίσθηση με εναιαίους χώρους, ψηλά ταβάνια, ξύλινα δοκάρια και λευκούς τοίχους.

Η εντυπωσιακή πισίνα στην εσωτερική αυλή ρωμαϊκού στυλ

Ο εκπρόσωπος του κτηματομεσιτικού γραφείου McGrath, δήλωσε στην Daily Mail, πως υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το ακίνητο.

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ακίνητο, με πολλούς να θέλουν να δουν τους εσωτερικούς χώρους από περιέργεια. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να το αποκτήσουν για να το αξιοποιήσουν είτε ως κατοικία είτε ως γραφείο».

Η τραπεζαρία

Φωτογραφίες: realestate.com.au

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ