Πώς θα ξεπαγώσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας εύκολα και γρήγορα [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς θα ξεπαγώσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας εύκολα και γρήγορα [βίντεο]

Το κόλπο για να λιώσει ο πάγος από παρμπρίζ έγινε viral (Φωτο: Facebook/Daniel Harris)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλοιό ψύχους βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μεγάλη Βρετανία. Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Το πυκνό χιόνι που έχει καλύψει τα πάντα, δυσκολεύει τους οδηγούς, οι οποίοι βλέπουν τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους να γεμίζουν πάγο. Ωστόσο οι περισσότεροι οδηγοί δεν γνωρίζουν το σωστό τρόπο για να τα καθαρίσουν από τον πάγο και το χιόνι.

Τη λύση έδωσε ο Ντάνιελ Χάρις, ο οποίος κατοικεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σακουλάκι τροφίμων και λίγο νερό.

Το κόλπο για να καθαρίσει κανείς, χωρίς να ξεπαγιάσουν τα χέρια του λοιπόν, είναι απλό.

Γεμίζετε το σακουλάκι με ζεστό νερό και στη συνέχεια το περνάτε απαλά πάνω από το παρμπρίζ, για να λιώσει τον πάγο γρήγορα και με ασφάλεια. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

«Γιατί δεν το είχαμε κάνει ποτέ ξανά αυτό;» αναρωτιέται ένας χρήστης του διαδικτύου. Κάποιος άλλος έγραψε ότι το έκανε κι αυτός και πέτυχε, λέγοντας ότι δεν πρόκειται για φάρσα.

Δίπλα από το βίντεο, ο Ντάνιελ έγραψε: «Ζεστό νερό σε μια σακούλα φαγητού και μπαμ έχετε ένα καθαρό από πάγο τζάμι και ζεστά χέρια. Λειτουργεί εύκολα και γρήγορα!». Παράλληλα, εξήγησε ότι χρησιμοποίησε ζεστό νερό βρύσης, έτσι ώστε να μπορεί να κρατάει άνετα το σακουλάκι, αλλά και να μειώσει τον κίνδυνο να σπάσει το παρμπρίζ.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, ξεπερνώντας τα 2 εκατ. views. Πολλοί είναι αυτοί που χαρακτήρισαν την πρωτότυπη μέθοδο, «επαναστατική». Ορισμένοι ωστόσο δεν εντυπωσιάστηκαν και τόσο, υποστηρίζοντας ότι το κόλπο αυτό είναι γνωστό από παλιά, ενώ άλλοι το θεωρούν αρκετά μπελαλίδικο για να το κάνει κάποιος το πρωί.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ