Το Ποτάμι άρχισε να κυκλοφορεί «ηχογραφημένα» του Ψαριανού -Σάλος και αντιδράσεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Το Ποτάμι άρχισε να κυκλοφορεί «ηχογραφημένα» του Ψαριανού -Σάλος και αντιδράσεις [βίντεο]

Σταύρος Θεοδωράκης και Γρηγόρης Ψαριανός στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμό έχει προκαλέσει εντός και εκτός Ποταμιού η πρωτοβουλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Φωτεινής Λεομπίλα, να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ηχογραφημένο απόσπασμα του Γρηγόρη Ψαριανού, που διαψεύδει οτι θα φύγει από το Ποτάμι.

Το ηχογραφημένο απόσπασμα, είναι από την τελευταία τοποθέτηση του Γρηγόρη Ψαριανού στο Πολιτικό Συμβούλιο, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών, όπου η απόφαση ήταν ότι οι βουλευτές του Ποταμιού θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Ακολούθησε η αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά και μετά του Γρηγόρη Ψαριανού... και συνεπώς η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού.

Στην ηχογραφημένη τοποθέτησή του που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει:

«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλ@@α που λέει ο Σκάι από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή οτι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια.»

Η Φωτεινή Λεομπίλα σχολιάζει ως εξής στην τοποθέτηση του Γρηγόρη Ψαριανού:

Όχι Γρηγόρη μου...εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα...Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ' εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!

Όχι Γρηγόρη μου...εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα...Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ' εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε! pic.twitter.com/TEHJvq5o3K

Εντονη αντίδραση Ψαριανού

Η πρώτη αντίδραση προήλθε από τον Γρηγόρη Ψαριανό που μιλώντας χθες βράδυ στο Action 24 έκανε λόγο για απαράδεκτη ενέργεια να κυκλοφορήσουν ηχογραφημένα αποσπάσματα από τα όσα είπαν στην κλειστή σύσκεψη του Πολιτικού Συμβουλίου τα μέλη του. Εξηγώντας ακόμα ότι δεν έφυγε από το Ποτάμι, αλλά ότι κατέστη ανεξάρτητος ούτως η άλλως, αφού η προηγηθείσα αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά, είχε καταργήσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Σταύρου Θεοδωράκη, όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής.

Και ο Θεοδωράκης μιλάει για ηχογραφημένα

Η υπόθεση όμως είχε και συνέχεια. Γιατί θέλοντας ο Σταύρος Θεοδωράκης να αποδείξει ότι υπάρχει σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσουν το Ποτάμι- κατονομάζει μάλιστα τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Κωστή Χατζηδάκη ως ενορχηστρωτές της αποστασίας- απειλεί να δώσει συνέχεια στις αποκαλύψεις με ηχογραφημένα αποσπάσματα.

Η τελευταία ανακοίνωση του Ποταμιού σε απάντηση της δήλωσης του Νικήτα Κακλαμάνη στον News 24/7 ότι πρέπει να υπάρξουν αποδείξεις για τα όσα ισχυρίζεται ο Στραύρος Θεοδωράκης περί σχεδίου της ΝΔ να διαλυθεί το Ποτάμι, η Σεβαστουπόλεως αναφέρει:

«Έχουμε δύο ανθρώπους που παρουσία στελεχών και βουλευτών του Ποταμιού λένε συχνά ότι προβληματίζονται αν πρέπει να εγκαταλείψουν το Ποτάμι και να ενταχθούν στους σχεδιασμούς της ΝΔ, όπως τους το ζητούν πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης – αναφέρουν και συγκεκριμένα ονόματα. Οι δύο αυτοί άνθρωποι καλούνται από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού να ξεκαθαρίσουν τι θα κάνουν, και την Πέμπτη (17 Ιανουαρίου) δηλώνουν, σε έντονους τόνους, ότι δεν θα φύγουν από το Ποτάμι αποκαλώντας μάλιστα γελοίους αυτούς που θέτουν τέτοια ζητήματα. Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν ότι η απόφαση τους δεν θα αλλάξει ό,τι και να ψηφίσουν οι υπόλοιποι βουλευτές του Ποταμιού στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το Σαββατοκύριακο οι δύο αυτοί άνθρωποι επανέρχονται στα σενάρια των συνομιλιών με στελέχη της ΝΔ – κάνοντας λόγο για επίμονα τηλεφωνήματα του αντιπροέδρου της ΝΔ κ.Γεωργιάδη - και τη Δευτέρα (21 Ιανουαρίου) φεύγουν από το Ποτάμι. Λίγες ώρες μετά οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ - ο κ.Γεωργιάδης, αλλά και ο κ.Χατζηδάκης- δηλώνουν ότι οι πόρτες της ΝΔ είναι ανοιχτές για τους κυρίους Αμυρά και Ψαριανό.
"Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;", λοιπόν κ. Κακλαμάνη – όταν μάλιστα ΚΑΙ μάρτυρες έχουμε ΚΑΙ τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΠΣ υπάρχουν και είναι ηχογραφημένα

Η ανακοίνωση φωτογραφίζει τον Γρηγόρη Ψαριανό, καταγγέλει τους Αδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη ως εγκεφάλους της επιχείρησης διάλυσης του Ποταμιού και φυσικά απειλεί με νέες αποκαλύψεις ηχογραφημένων τοποθετήσεων.

Επεται συνέχεια....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ