Πρώτη η Ελλάδα σε επεμβάσεις... επιμήκυνσης πέους [γράφημα] - iefimerida.gr

Πρώτη η Ελλάδα σε επεμβάσεις... επιμήκυνσης πέους [γράφημα]

Αμερική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ανασφάλεια φαίνεται να διακατέχει τον ελληνικό ανδρικό πληθυσμό στον ερωτικό τομέα, καθώς κατέχει τα πρωτεία παγκοσμίως στις απόπειρες επιμήκυνσης του πέους του.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του Διεθνούς Οργανισμού Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, που παρουσίασε το περιοδικό Economist, η Ελλάδα εμφανίζεται στη πρώτη θέση στις επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους, δέκα φορές μάλιστα περισσότερο από τις υπόλοιπες χώρες που εμφανίζονται στον πίνακα. Ίσως η είδηση αυτή είναι η συνέχεια της αντίστοιχης που είχε εμφανιστεί πριν λίγο καιρό, σύμφωνα με την οποία οι άνδρες στην Ελλάδα έχουν το μικρότερο πέος στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον ίδιο Οργανισμό, τα πρωτεία στον αριθμό πλαστικών επεμβάσεων κατέχει η Αμερική με με 3,3 εκατομμύρια πλαστικές επεμβάσεις (χειρουργικές και μη) ετησίως, ενώ ακολουθεί η Βραζιλία με 2,5 εκατομμύρια επεμβάσεις το χρόνο.

Μεγάλη επιρροή επίσης έχει ασκήσει το Δυτικό μοντέλο ομορφιάς στην Νότια Κορέα, η οποία έρχεται πρώτη σε γενικό αριθμό επεμβάσεων, κυρίως βλεφαροπλαστικής για «δυτικοποίηση» των ματιών.

Όμως, αν τα δεδομένα προσαρμοστούν με πληθυσμιακά κριτήρια, οι πλαστικές επεμβάσεις είναι πιο δημοφιλείς σε Βραζιλία, Ιταλία και Ελλάδα με πραγματικά αξιοσημείωτα ποσοστά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ