Bίντεο-σοκ: Η στιγμή που το τρίχρονο κοριτσάκι στην Πάτρα παρασύρεται από αυτοκίνητο [βίντεο] - iefimerida.gr

Bίντεο-σοκ: Η στιγμή που το τρίχρονο κοριτσάκι στην Πάτρα παρασύρεται από αυτοκίνητο [βίντεο]

Τροχαίο/ Φωτογραφία: tempo24.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου όπου φαίνεται η στιγμή που το τρίχρονο κοριτσάκι στην Πάτρα παρασύρεται από αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι τρεις μέρες μετά το τροχαίο παλεύει ακόμη να μείνει στην ζωή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Το τρίχρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από τον 50χρονο οδηγό στη παραλιακή οδό στις Ιτιές στην Πάτρα.

Την στιγμή του ατυχήματος κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής, ενώ στην αρχή του βίντεο φαίνεται μία γυναίκα να τρέχει με το παιδί στην αγκαλιά προς το ασθενοφόρο.

Το τρίχρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εγκεφαλικό οίδημα στο νοσοκομείο.

«Δίνουμε μάχη. Η κατάσταση της μικρής Μαρίας είναι πολύ δύσκολη. Εχει εκτεταμένη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εγκεφαλικό οίδημα. Με όλα τα μέσα που διαθέτουμε επιχειρούμε να μειώσουμε την πίεση του εγκεφάλου αλλά προς τον παρόν δεν έχουμε καλά νέα», ανέφερε σε δήλωσή του ο υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Εφήβων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης

Βίντεο: tempo24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ