Επίσημη πρόσκληση του Τούρκου υπουργού Αμυνας στον Αποστολάκη να επισκεφθεί την Αγκυρα - iefimerida.gr

Επίσημη πρόσκληση του Τούρκου υπουργού Αμυνας στον Αποστολάκη να επισκεφθεί την Αγκυρα

Ο Τούρκος υπουργός Αμυνας Χουλουσί Ακάρ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από ένα θρίλερ για το αν έστειλε ή όχι συγχαρητήρια επιστολή στον νέο υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, ο Τούρκος ομόλογός του, Χουλουσί Ακάρ, τελικά επιβεβαιώθηκε ότι και επιστολή έστειλε και μάλιστα περιλαμβάνει και πρόσκληση στον Ευάγγελο Αποστολάκη να επισκεφθεί την Αγκυρα.

Το «θρίλερ» ξεκίνησε καθώς χθες το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ανέφερε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Αποστολάκη, στην οποία απηύθυνε και πρόσκληση για επίσκεψη στη γειτονική χώρα του Ελληνα ομολόγου του.

Όμως η επιστολή δεν είχε φθάσει στο ελληνικό υπουργείο Αμυνας και οι διαρροές ήθελαν τον Ευάγγελο Αποστολάκη να δηλώνει άγνοια και για την επιστολή και για την πρόσκληση. Σήμερα πλέον επιβεβαιώθηκε ότι η επιστολή εστάλη και μέσα στην επιστολή υπάρχει και η πρόσκληση του Χουλουσί Ακάρ στον Ευάγγελο Αποστολάκη να επισκεφθεί την Αγκυρα.

Το αν και το πότε θα γίνει η επίσκεψη δεν έχει γίνει γνωστό, αν και οι δύο άνδρες γνωρίζονται καλά, αφού και οι δύο υπήρξαν αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, πριν αναλάβουν το υπουργείο.

Σημειώνεται ότι χθες οριστικοποιήθηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί την Τουρκία την επόμενη Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, και θα συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ