Πώς εξηγεί η Σελίν Ντιόν το ότι είναι τόσο κοκαλιάρα

Για την υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της αλλά και τις φήμες για την σχέση της με τον κατά πολύ νεότερο – και κούκλο- χορευτή της Πέπε Μουνόζ, μίλησε η Σελίν Ντιόν.

Η 50χρονη διάσημη τραγουδίστρια μιλώντας στην Sun, είπε πως το νέο της στυλ (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι απίστευτο) και το αδύνατο κορμί της, έχουν δεχθεί πολύ έντονη κριτική.


Όπως ανέφερε: «Αν αρέσει σε μένα, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό. Μην ενοχλείτε. Μην τραβάτε φωτογραφίες. Αν σας αρέσει, ας είναι. Αν δεν σας αρέσει, αφήστε με ήσυχη».

Η τραγουδίστρια δήλωσε επίσης στο Lorraine: «Πάντα με ενδιέφερε η μόδα, αλλά ο τρόπος που την χρησιμοποιούσαμε στη δουλειά παλαιότερα, ήταν πιθανότατα πιο συντηρητικός. Τώρα έχω την ευκαιρία να να φορά ρούχα υψηλής ραπτικής και όλα τα πράγματα που με κάνουν να νιώθω όμορφη, δυνατή, ατρόμητη, θηλυκά ελκυστική... ακόμη κι αν είναι μόνο για μένα. Δεν μπορείς να ευχαριστείς πάντα τους πάντες».


Η Σελίν αναφέρθηκε επίσης στον συγχωρεμένο σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ ως «τον σπουδαιότερο άνδρα που έζησε ποτέ» Ήταν ο μόνος άνδρας που φίλησε και που ανακάλυψε το ταλέντο της όταν ήταν 12 ετών. Δυστυχώς πέθανε πριν από τρία χρόνια από καρκίνο, σε ηλικία 73 ετών και ο αδερφός του απεβίωσε την ίδια μάλιστα εβδομάδα.

Η Σελίν όμως, θέλησε να σχολιάσει και τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον 34χρονο Ισπανό χορευτή της Πέπε Μουνόζ, που είναι πάντα δίπλα της ενώ η ίδια δηλώνει «ελεύθερη».


Οι δυο τους έχουν αρνηθεί στο παρελθόν οποιοδήποτε είδος ρομαντισμού, αλλά η Σελίν μπορεί να καταλάβει γιατί υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για τον «καλύτερο φίλο» της που την εκπαιδεύει και φροντίζει για την φυσική της κατάσταση.|

Όπως είπε: «Ναι, υπάρχει ένας άλλος άνδρας στη ζωή μου, αλλά δεν είναι ο άνδρας της ζωής μου. Είμαστε φίλοι, αλλά ας μην τα μπερδεύουμε όλα. Δεν με πειράζουν τα δημοσιεύματα, γιατί είναι όμορφος και είναι ο καλύτερός μου φίλος. Όταν λέω ότι είμαι ελεύθερη, παρακαλώ αφήστε με ήσυχη. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Φυσικά αγκαλιαζόμαστε και κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου και βγαίνουμε έξω. Αυτό είναι κάτι που βλέπει ο κόσμος. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως μου δίνει το χέρι του για να βγούμε, είναι στο πλευρό μου».

Φωτογραφίες: Splash News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ