Αθλήτρια του πατινάζ φόρεσε το πιο αποκαλυπτικό κορμάκι ever -Διάφανο, χωρίς εσώρουχα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αθλήτρια του πατινάζ φόρεσε το πιο αποκαλυπτικό κορμάκι ever -Διάφανο, χωρίς εσώρουχα [βίντεο]

Αλεξάντρα Στεπάνοβα/ Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πάντα να μας ενθουσιάζουν τα κοστούμια που επιλέγουν οι αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ, αλλά η συγκεκριμένη το τερμάτισε.

Ο λόγος για την Αλεξάντρα Στεπάνοβα, η οποία επέλεξε μία διάφανη στολή που κάλυπτε όλο της το σώμα, αλλά και συγχρόνως δεν άφηνε και τίποτα στη φαντασία.

LOVE ON ICE ❤️#GETMARRIED #StepanovaBukin #EuroFigure pic.twitter.com/1ZqNzYqV1I

Συγκεκριμένα, η πατινέρ έκανε καλλιτεχνικό πατινάζ στους αγώνες European Championships Gala Show, ωστόσο όσοι βρίσκονταν εκεί μόνο τις φιγούρες της δεν κοιτούσαν.

Honestly? It's an awful costume xX pic.twitter.com/zwcTnaUbO3

Κι αυτό γιατί, εκτός του ότι η μαύρη διάφανη φόρμα ήταν ήδη αρκετά αποκαλυπτική από μόνη της, η παίκτρια αποφάσισε να μη φορέσει κάποιο σορτσάκι από μέσα, ούτε καν εσώρουχο.

#eurofigure #eurofigure2019 Stepanova & Bukin during the gala exhibition at Minks pic.twitter.com/u39m3RqJmg

Έτσι, η Αλεξάντρα Στεπάνοβα, χορεύοντας το τραγούδι «The Candle was Burning», μαζί με τον παρτενέρ της Ιβάν Μπούκιν, αναστάτωσε τα πλήθη και φυσικά τους χρήστες του Twitter.

Άλλοι βρήκαν τη στολή της πρωτότυπη και θέλησαν να τη σχολιάσουν θετικά, άλλοι όμως ανέφεραν πως η επιλογή της ήταν απαράδεκτη και φυσικά όχι κατάλληλη για διαγωνισμό πατινάζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ