Αργεντινή: 36χρονος τεμάχισε μητέρα και θεία και έκανε τον ανήξερο - iefimerida.gr

Αργεντινή: 36χρονος τεμάχισε μητέρα και θεία και έκανε τον ανήξερο

Ο δράστης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι τα τελευταία 24ωρα η κοινή γνώμη στην Αργεντινή από την υπόθεση της δολοφονίας της 53χρονης Λίλι Περέγκ και της 63χρονης αδερφής της Πύρια από τον γιο της δεύτερης.

Τα πτώματα των δύο γυναικών βρέθηκαν ακρωτηριασμένα σε ένα αυτοσχέδιο τάφο το περασμένο Σάββατο στην πόλη Μεντόζα

Οι δύο άτυχες γυναίκες, φωτογραφία facebook

Δύο ημέρες νωρίτερα οι αρχές είχαν συλλάβει τον 36χρονο Τζιλάρντ Περέγκ, ο οποίος είχε απευθύνει και έκκληση, σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου, τονίζοντας πως οποίος γνωρίζει κάτι θα έπρεπε να βοηθήσει την αστυνομία για να βρει τον δράστη. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε, τις δύο γυναίκες τις δολοφόνησε ο γιος της 63χρονης, ο οποίος μάλιστα, είχε παρουσιάσει και μία φωτογραφία με τον ίδιο, μπροστά από το σημείο στο οποίο έθαψε τις δύο γυναίκες.

O 36χρονος ζητούσε βοήθεια να βρει τους δράστες

Στο σπίτι του δολοφόνου βρέθηκαν λεκέδες από αίματα, όπλα, μία κάμερα αλλά και τεμαχισμένες γάτες. Τα δύο πτώματα βρέθηκαν παραμορφωμένα, δεν αναγνωρίζονταν και η ταυτοποίησή τους έγινε μέσω DNA.
Οπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης από την πλευρά του ο 36χρονος επιμένει ότι η δολοφονία των δύο γυναικών είναι έργο εγκληματικών οργανώσεων από τη Βολιβία και το Ισραήλ, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για τη σχέση του με τη μαφία, τη συνεργασία του με τον ισραηλινό στρατό και την εμμονή του με τη ναζιστική γερμάνια.

Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση από την πλευρά του δήλωσε ότι υπάρχει οπτικό υλικό να με τις δύο γυναίκες να μπαίνουν στο σπίτι του δολοφόνου αλλά όχι και να βγαίνουν από αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αργεντινή δολοφονία ακρωτηριασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ