Διαμαρτυρία των εκπαιδευτών οδήγησης από νωρίς το πρωί στο υπουργείο Μεταφορών - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία των εκπαιδευτών οδήγησης από νωρίς το πρωί στο υπουργείο Μεταφορών

Το Υπουργείο Μεταφορών /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαμαρτυρία κάνουν από πολύ νωρίς το πρωί της Τετάρτης οι εκπαιδευτές οδήγησης στο Υπουργείο Μεταφορών, αντιδρώντας στο σχέδιο νόμου για τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης υπάρχουν πολλά σημεία στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε χτες στην Βουλή που δεν μπορούν πρακτικά και τεχνικά να γίνουν πράξη.

Σύμφωνα με τον Αρη Ζωγράφο ένα από τα βασικά σημεία στα οποία αντιτίθεται είναι για τα σκέλη της αξιολόγησης.

«Η εξέταση προβλέπεται τώρα να γίνει σε δύο στάδια. Στο δεύτερο στάδιο προβλέπονται κάποιες δοκιμασίες τις οποίες πρέπει να περάσει ο κάθε εξεταζόμενος. Ωστόσο στο δεύτερο σκέλος δεν θα υπάρχει εξεταστής, αλλά ένας εκπαιδευτής από μία άλλη σχολή, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει», ανέφερε ο κ. Ζωγράφος, σημειώνοντας πως η αξιολόγηση πρέπει να είναι θεματική, καθώς αυτό που συμβαίνει τώρα δηλάδή το «πέρασες» ή «κόπηκες», είναι απαράδεκτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλόκο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ εξεταστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ