Σύζυγος Γκουαϊδό: Χρειαζόμαστε τον στρατό για να ρίξουμε τον Μαδούρο

Η σύζυγος του Χουάν Γκουαϊδό κάλεσε τον στρατό να στηρίξει τον αυτοανακηρυχθέντα πρόεδρο της Βενεζουέλας, προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση.

Λίγα είναι αυτά που λείπουν για να πέσει ο Νικολάς Μαδούρο, δήλωσε η Φαμπιάνα Ροζάλες σε συνέντευξη στην εφημερίδα La Nacion της Αργεντινής. Ηδη, πολλές χώρες έχουν αναγνωρίσει τον Γκουαϊδό ως νόμιμο προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας, ενώ ο Μαδούρο τον κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε πραξικόπημα υπό τις οδηγίες της Ουάσινγκτον.

«Αυτό που λείπει είναι ο στρατός. Εχουμε όλα τα άλλα: τη διεθνή κοινότητα, τους ανθρώπους στους δρόμους και τους πόρους που θα επαναπατριστούν», είπε η Ροζάλες. Η 26χρονη δημοσιογράφος, δήλωσε πως δεν θεωρεί τον εαυτό της ούτε αριστερή ούτε δεξιά, ενώ είπε πως γνώρισε τον Γκουαϊδό πριν από περίπου 7 χρόνια, όταν ήταν και οι δύο ακτιβιστές σε αντιπολιτευόμενο οργανισμό.

«Αυτό το καθεστώς δαπάνησε 20 χρόνια καταστρέφοντας τους νέους ανθρώπους και το μέλλον. Ολοι ηγέτες της αντιπολίτευσης έχουν τον ίδιο στόχο: να απελευθερώσουν τον λαό της Βενεζουέλας», συμπλήρωσε η Ροζάλες, σύμφωνα με το Reuters.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ