Ηθοποιοί του Χόλιγουντ σε ρόλους έκπληξη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηθοποιοί του Χόλιγουντ σε ρόλους έκπληξη [εικόνες]

Χόλιγουντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ρόλους που δεν τους έχουμε συνηθίσει – και δεν τους περιμέναμε – ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν μερικοί από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με χαρακτηριστικότερο ίσως παράδειγμα τον Μελ Γκίμπσον.

Ο Μελ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς της cult ταινίας «Machete», ώστε να εμφανιστεί στο sequel, σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Ωστόσο, μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα βρίσκεται συμπρωταγωνιστής του «σκληρού» Ντάνι Τρέχο, αποτελεί έκπληξη.

Η σταρ των Hunger Games, Τζένιφερ Λόρενς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του «The Glass Castle»της Τζάνετ Γουόλς.

Στο Iron Man 3 θα συμεμτέχει πιθανότατα η Τζέσικα Τσέστεϊν, γνωστή από το ρόλο της στην ταινία The Tree of Life, ενώ στη συγκεκριμένη ταινία, υπάρχει κι άλλος ρόλος – έκπληξη, αυτός του Μπεν Κίνγκσλεϊ στο ρόλο του κακού.

Τέλος ο Σον Πεν έχει συζητήσεις ώστε να εμφανιστεί στην κωμωδία του Μπεν Στίλερ, «Η κρυφή ζωή του Walter Mitty». Πρόκειται για remake της ταινίας του 1947, όπου ο Στίλερ εκτός του πρωταγωνιστικού ρόλου έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ