Τρελή σύγκρουση: Ελάφι με χίλια πέφτει πάνω σε ποδηλάτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρελή σύγκρουση: Ελάφι με χίλια πέφτει πάνω σε ποδηλάτη [βίντεο]

Η στιγμή της σύγκρουσης. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απρόσμενη συνάντηση με ένα ελάφι είχε ένας ποδηλάτης στην Αριζόνα την στιγμή που έτρεχε με 65 χιλιόμετρα την ώρα και με βάση το βίντεο, ήταν και οι δύο πολύ τυχεροί που επέζησαν.

Ο Ριντ Σόχνελ έκανε ποδηλασία στο όρος Λέμον, την περασμένη εβδομάδα, όταν ξαφνικά μπροστά του ένα ελάφι προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο.


Όπως δείχνει το βίντεο, ο Σόχνελ εκτοξεύτηκε μπροστά από το τιμόνι, αναποδογύρισε και χτύπησε στο δρόμο με το κεφάλι και τους ώμους του. Ευτυχώς όμως, φορούσε κράνος.

«Πονούσα πάρα πολύ αλλά δεν είχα καθόλου συμπτώματα διάσεισης και γι’ αυτό αποφασίσαμε να μην καλέσουμε ασθενοφόρο» δήλωσε ο Σόχνλε στην Arizona Daily Star.

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανένας από τους δύο, με το έντρομο ελάφι να φεύγει τρέχοντας και να κρύβεται και πάλι μέσα στο δάσος.

«Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα διαλυμένο ποδήλατο, μερικοί μώλωπες και ένα σπασμένο πόδι» έγραψε ο Σόχνελ στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube, που δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου και έχει ήδη συγκεντρώσει 330.000 προβολές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποδηλάτης κράνος ελάφι σύγκρουση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ