Σέρρες: Καρέ-καρέ η έφοδος κουκουλοφόρων διαρρηκτών με τσεκούρια σε κατάστημα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σέρρες: Καρέ-καρέ η έφοδος κουκουλοφόρων διαρρηκτών με τσεκούρια σε κατάστημα [βίντεο]

Στιγμιότυπο από τη διάρρηξη / Φωτογραφία: YouTube/ΔΙΚΤΥΟ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκε μια πολυμελής ομάδα διαρρηκτών για να «αδειάσει» ένα κατάστημα εργαλείων και οικοδομικών υλικών στις Σέρρες, προκαλώντας ζημία χιλιάδων ευρώ.

Οι κινήσεις των δραστών καθώς και οι διάλογοί τους (!) έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα καμερών του καταστήματος και εξετάζονται εξονυχιστικά από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, οι δράστες ήταν πέντε -με τον έναν εξ αυτών να περιμένει στο αυτοκίνητο- και φορούσαν κουκούλες προκειμένου να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Οι διαρρήκτες έκαναν έφοδο στο χώρο σπάζοντας την είσοδο με χτυπήματα από τσεκούρια, ενώ δεν έδειξαν να πτοούνται ακόμη κι όταν χτύπησε ο συναγερμός.

Αντιθέτως, άναψαν και τα... φώτα στο κατάστημα -που βρίσκεται επί της οδού Καπετάν Μητρούση- για να επιλέξουν πιο εύκολα τα κλοπιμαία.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη διάρρηξη που καταγράφεται στο συγκεκριμένο κατάστημα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ