Daily Mail για Celia Kritharioti: Τίποτα δεν ήταν τόσο αιθέριο όσο το πέπλο – Αιωρούνταν στον αέρα χάρη σε 30 μπαλόνια με ήλιο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Daily Mail για Celia Kritharioti: Τίποτα δεν ήταν τόσο αιθέριο όσο το πέπλο – Αιωρούνταν στον αέρα χάρη σε 30 μπαλόνια με ήλιο [εικόνες & βίντεο]

Το άκρως εντυπωσιακό νυφικό της Celia Kritharioti. Φωτογραφία: Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεωρήθηκε το πιο εντυπωσιακό νυφικό της φετινή σεζόν και όχι άδικα. Ο λόγος για το νυφικό που παρουσίασε η Celia Kritharioti στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, με ένα πέπλο που αιωρείται.

Τα διεθνή μέσα την εκθείασαν ενώ η Daily Mail αναφέρει πως πιθανότατα η Ελληνίδα σχεδιάστρια εμπνεύστηκε από την ταινία της Pixar, «Up».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις 24 Ιαν, 2019 στις 9:35 πμ PST

Όπως γράφει: «Η σχεδιάστρια έκλεισε την παρουσίαση της κολεξιόν της Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 με ένα εκθαμβωτικό νυφικό που φορούσε το μοντέλο Λένα Περμίνοβα».

Το πέπλο αιωρούνταν χάρη σε 30 περίπου μπαλόνια γεμάτα με ήλιο

Και συνεχίζει: «Ενώ το φαρδύ και γεμάτο όγκο ροζ και λευκό φόρεμα σίγουρα έκαναν ακόμη και τον πιο αδιάφορο να γυρίσει το κεφάλι του, το απλό, πέπλο ήταν σίγουρα αυτό που εντυπωσίαζε – γιατί έμενε ψηλά στον αέρα χάρη στα περίπου 30 μπαλόνια.».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις 26 Ιαν, 2019 στις 4:30 μμ PST

Η επίδειξη, που πραγματοποιήθηκε στο Beaux-Arts de Paris, αποτελούνταν από πανέμορφα σατέν φορέματα και αιθέρια ρούχα – αλλά κανένα δεν ήταν τόσο αιθέριο όσο το πέπλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις 23 Ιαν, 2019 στις 7:57 πμ PST

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια αντί να αφήσει το πέπλο να την ακολουθεί όπως θα έκανε σχεδόν κάθε σχεδιαστής, τοποθέτησε περίπου 30 διάφανα μπαλόνια με ροζ polka dots - για να ταιριάζουν με το φόρεμα φυσικά – τα οποία ήταν γεμάτα με ήλιο.

Στη συνέχεια, τα έδεσε γύρω από τον ποδόγυρο του πέπλου, επιτρέποντάς το να αιωρείται πίσω από το μοντέλο καθώς περπατούσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις 26 Ιαν, 2019 στις 11:16 πμ PST

Το έξυπνο αυτό κόλπο, σύμφωνα με την Daily Mail, σίγουρα παρείχε μια μικρή επιπλέον μαγεία.

«Η ζωή πρέπει να είναι ελαφριά και καταπληκτική, όπως ένα μπαλόνι» έγραψε η σχεδιάστρια στο Instagram, μοιράζοντας ένα βίντεο από την μεγάλη στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Life should be light an amazing, like a balloon! Thank you all for being part of my Cirque des Couleurs, Spring Summer 2019 show at Ecole des Beaux Arts in Paris! Make up: @macccosmetics @maria__nikoloudaki Hair: @nevillesalon #CeliaKritharioti #Couture #CirquedesCouleurs #PWF

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις 22 Ιαν, 2019 στις 11:09 πμ PST

Η Λένα Περμίνοβα, το μοντέλο από την Ρωσία, που φόρεσε το νυφικό, ευχαρίστησε την Celia Kritharioti που της επέτρεψε να ανοίξει και να κλείσει την επίδειξη και περιέγραψε το φόρεμα ως «παραμυθένιο».

Πάντως, τα μπαλόνια δεν ήταν η μόνη εναέρια στιγμή της επίδειξης. Με τίτλο « Cirque des Couleurs» η επίδειξη είχε θέμα το τσίρκο και καλλιτέχνες έκαναν εναέρια χορευτικά.

Σύμφωνα με την βρετανική Vogue, η σχεδιάστρια επικαλέστηκε μια φράση του Έρνεστ Χεμιγνουέι, λέγοντας: «Το τσίρκο είναι καλό για τον κόσμο, είναι το μοναδικό θέαμα που την ώρα που το παρακολουθείτε, σας δίνει την ποιότητα ενός πραγματικά χαρούμενου ονείρου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ