Η Σοφία Παθέκα οργάνωσε το γυμναστήριο της Βουλής -Την προσέλαβε ο Γιώργος Λιάνης [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σοφία Παθέκα οργάνωσε το γυμναστήριο της Βουλής -Την προσέλαβε ο Γιώργος Λιάνης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σοφία Παθέκα ήταν μία από τις πλέον γνωστές γυμνάστριες, όταν η άσκηση ήταν ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά προϊόντα στις πρωινές εκπομπές.

Μάλιστα η Σοφία Παθέκα είχε αναλάβει τη ν οργάνωση του γυμναστηρίου της Βουλής.

Οπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο happyday η πρόσληψή της ουσιαστικά έγινε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής. «Αυτή είναι μία πρόσληψη που έγινε ζωντανά στον αέρα, σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού μου έκανε την πρόσληψη στον αέρα. Ήταν τότε ο κ. Γιώργος Λιάνης. Ήμασταν στην κ. Παναγιωταρέα καλεσμένοι και μιλούσαμε για το γυμναστήριο της Βουλής.
Προχώρησε η συνεργασία, μεταφέρθηκα στη γ.γ. Αθλητισμού στο υπουργείο Πολιτισμού, άνοιξα το γυμναστήριο αυτό, είχε τεράστια επιτυχία γιατί όλοι οι εργαζόμενοι περίμεναν να περάσει η ώρα να σχολάσουν για να κατέβουν στο γυμναστήριο. Το θεωρώ εξαιρετικό σαν ιδέα να δουλεύεις και μέσα στη δουλειά σου να υπάρχει γυμναστήριο» είπε η γνωστή γυμνάστρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ