Χανιά: Κατεδαφίζουν παράπηγμα στο οποίο έμενε άστεγη -Θα φιλοξενηθεί στο γηροκομείο του δήμου - iefimerida.gr

Χανιά: Κατεδαφίζουν παράπηγμα στο οποίο έμενε άστεγη -Θα φιλοξενηθεί στο γηροκομείο του δήμου

Κατεδάφιση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κατεδάφιση παραπήγματος που βρίσκεται επί του ανατολικού αναχώματος των Ενετικών οχυρώσεων της παλιάς πόλης των Χανίων επί της οδού Μίνωος, θα προχωρήσουν το πρωί της Τετάρτης συνεργεία του δήμου.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο χώρος του αναχώματος ανήκει στο Δήμο και η κατεδάφιση θα πραγματοποιηθεί με στόχο «τον ευπρεπισμό, την αισθητική αναβάθμιση και τη δυνατότητα αξιοποίησής της περιοχής, προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών» και «για να αναδειχθούν, σε όλο τους το εύρος, οι Ενετικές οχυρώσεις που βρίσκονται στο ανατολικό κομμάτι της πόλης».
Στο παράπηγμα που κατεδαφίζεται διέμενε ηλικιωμένη η οποία θα φιλοξενηθεί σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κατεδαφιστεί ένα ακόμα παράπηγμα που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ