Ο παίκτης-μορφή του MasterChef 3: Εμαθε στον Ιωαννίδη πώς να πατήσει πόδι στη γυναίκα του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο παίκτης-μορφή του MasterChef 3: Εμαθε στον Ιωαννίδη πώς να πατήσει πόδι στη γυναίκα του [βίντεο]

Ο διαγωνιζόμενος Γιώργος Αναστασιάδης. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι που δηλώνουν συμμετοχή στο Masterchef το κάνουν είτε γιατί αγαπούν την μαγειρική είτε γιατί θέλουν το χρηματικό έπαθλο.

Ένας όμως διαγωνιζόμενος του MasterChef 3, ο Γιώργος Αναστασιάδης δήλωσε συμμετοχή για να γλυτώσει η γυναίκα του!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, ο διαγωνιζόμενος που θυμίζει αρκετά τον γνωστό σεφ, Ηλία Μαμαλάκη, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, έδωσε ρέστα με τις ατάκες του.

Ο Γιώργος Αναστασιάδης μαγείρεψε μια βελουτέ αρακά και τρέλανε τους κριτές που του χάρισαν την άσπρη ποδιά και την είσοδο στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Αλλά οι ατάκες του σίγουρα θα συζητηθούν. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σε ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το ποιος αποφασίζει για το γεύμα στο σπίτι, ο παίκτης απάντησε «Μαζί, αλλά γίνεται αυτό που θέλει η γυναίκα μου» προσθέτοντας πως πέφτει παντόφλα στο σπίτι και μάλιστα με την δικιά του (νούμερο 43).

Συνεχίζοντας την κουβέντα ο Σωτήρης Κοντιζάς του ζητά να εξηγήσει τι εννοεί όταν λέει ότι πέφτει παντόφλα, ο παίκτης έδωσε την κορυφαία απάντηση: «Εγώ μπαίνω στο σπίτι και φωνάζω: ‘Γυναίκα, παντόφλες φοράς ή να φέρω;’» και συνέχισε λέγοντας: «Το βασικό είναι αυτό. Πρέπει να σκίσεις την γάτα από την αρχή. Γυρίζω από το μαγαζί το βράδυ, 11-12 η ώρα, κουρασμένος, ιδρωμένος, χάλια και λέω: ‘Ζεστό νερό έχει;’ και μου απαντάει ‘ναι’ και της λέω ‘για να πλύνω τα πιάτα, για να μην πιαστούν τα χέρια μου».

Ακολούθως, δοκιμάζει το πιάτο του ο Πάνος Ιωαννίδης, ζητώντας από τον διαγωνιζόμενο να του δώσει συμβουλές για το πώς να πατήσει πόδι όταν παντρευτεί. Ο παίκτης του εξηγεί ότι αυτό είναι το μόνο εύκολο, λέγοντάς του: «Θα μπείτε μέσα στο σπίτι, με το ένα πόδι μπροστά και το άλλο πίσω και θα πατήσετε το δικό σας. Γιατί τη γυναίκα, δύσκολο».

Συνεχίζοντας το χιούμορ οι κριτές, ρώτησαν τον παίκτη που είναι πιο πιεστικά, στην κουζίνα ή στο σπίτι, με τον διαγωνιζόμενο να τους εκπλήσσει πάλι, απαντώντας: «Στην κουζίνα... του σπιτιού».

Το αποτέλεσμα πάντως, ήταν ο παίκτης να πάρει την πολυπόθητη ποδιά ζητώντας μάλιστα μία σε small μέγεθος και όχι σε Xl που πήγαν να του δώσουν οι κριτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ