Η αινιγματική ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη για την «τριάδα της φωτιάς» [εικόνα] - iefimerida.gr

Η αινιγματική ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη για την «τριάδα της φωτιάς» [εικόνα]

Η περιβόητη «τριάδα της φωτιάς» του GNTM (Φωτογραφία: Greece's Next Top Model/Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις διαγωνιζόμενες που απασχόλησαν έντονα το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Greece's Next Top Model, είναι η Μικαέλα Φωτιάδη.

Το ξανθό μοντέλο σχολιάστηκε αρνητικά για τα σχόλια που έκανε σχετικά με συμπαίκτριές της κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μόδας, μαζί με τις δύο φίλες της, Εύη Ιωαννίδου και Μέγκι Ντρίο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Μικαέλα Φωτιάδη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τα δύο κορίτσια που ήρθε κοντά στο παιχνίδι. Πρόκειται για το εξώφυλλο τους περιοδικού Down Town, στο οποίο απεικονιζόταν η πάλαι ποτέ «τριάδα της φωτιάς» και το οποίο είχε κυκλοφορήσει όσο εκείνη βρισκόταν στο σπίτι του GNTM με τον τίτλο «Μοντέλες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης».

Στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της, η Μικαέλα έγραψε χαρακτηριστικά: «Άφησε το παρελθόν να φύγει και κράτα τα μαθήματα που σε δίδαξε», στέλνοντας μήνυμα στις πρώην συμπαίκτριές της.

Η αινιγματική ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη για την «τριάδα της φωτιάς» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ