Πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο παγιδευμένη στο ασανσέρ – Στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου εργοδότη της - iefimerida.gr

Πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο παγιδευμένη στο ασανσέρ – Στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου εργοδότη της

Το διαμέρισμα που εγκλωβίστηκε η γυναίκα. Φωτογραφία: Google Street
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο εγκλωβισμένη στο ασανσέρ του δισεκατομμυριούχου εργοδότη της πέρασε μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη.

Η 53χρονη Μαρίτες Φορταλίτσα, μπήκε στο ασανσέρ στο αρχοντικό του Μανχάταν που ανήκε στον επενδυτή τραπεζίτη Γουόρεν Στίβενς την Παρασκευή το βράδυ.

Οι πυροσβέστες ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση έκτακτης ανάγκης στις 10 το πρωί της Δευτέρας και προσπάθησαν να ανοίξουν τον ανελκυστήρα. Η άτυχη κοπέλα βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας που δόθηκε στο Associated Press, η 53χρονη γυναίκα αφυδατώθηκε αλλά βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο ιατρικό κέντρο Weill Cornell.

Ήταν ένα «αξιόλογο μέλος της μεγάλης οικογένειας Στίβενς εδώ και 18 χρόνια και ένα μέλος της οικογενείας την συνόδευσε στο νοσοκομείο» προσθέτει η ανακοίνωση.

Οι Αρχές ανέφεραν πως η κυρία Φορταλίτσα παγιδεύτηκε μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου ορόφου του σπιτιού, στην περιοχή Upper East Side κοντά στο Sentral Park.

Η οικογένεια είχε, προφανώς, φύγει για Σαββατοκύριακο και κανείς άλλος δεν ήταν στο σπίτι, την ώρα που η άτυχη γυναίκα εργαζόταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ