Η διαμάχη της Ολίβια Κόλμαν με την Wikipedia: Τι έκανε για να αλλάξει την ηλικία της - iefimerida.gr

Η διαμάχη της Ολίβια Κόλμαν με την Wikipedia: Τι έκανε για να αλλάξει την ηλικία της

Η Ολίβια Κόλμαν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαμάχη με την Wikipedia είχε η πρωταγωνίστρια της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, Ολίβια Κόλμαν, προκειμένου να αλλάξει την ηλικία της όταν ανακάλυψε πως η ιστοσελίδα την είχε καταχωρήσει λάθος.

Η Βρετανίδα ηθοποιός, που είναι υποψήφια για Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία «The Favourite» διαπίστωσε ότι η διαδικτυακή δωρεάν εγκυκλοπαίδεια είχε προσθέσει 8 χρόνια στην ηλικία της.

Η σελίδα της Ολίβια Κόλμαν στην Wikipedia

Τους έστειλε email με μια ψεύτικη ταυτότητα, ώστε να μην φανεί ματαιόδοξη, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

«Δεν έλαβα απάντηση και τους έγραψα ξανά λέγοντάς τους ‘συγνώμη παιδιά, αλλά το ξέρω ότι είναι λάθος’. Και πάλι δεν απάντησαν» αποκάλυψε η 44χρονη Κόλμαν στο podcast του πρώην συμπρωταγωνιστή της, Ντέιβιντ Τέναντ.

«Έτσι, λοιπόν, είπα ‘Βασικά εγώ είμαι, και πραγματικά με ενοχλεί που με κάνατε 8 χρόνια μεγαλύτερη από ότι είμαι’. Κι αυτοί είπαν: ‘Πρέπει να δούμε ένα πιστοποιητικό γέννησης για να το δεχθούμε’ και εγώ τους απάντησα: ‘Ποιανού το πιστοποιητικό γέννησης είδατε αρχικά για να με κάνετε 8 χρόνια μεγαλύτερη;’» είπε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ