Παραχωρεί τις μετοχές του στον Αλαφούζο ο Βαρδινογιάννης - iefimerida.gr

Παραχωρεί τις μετοχές του στον Αλαφούζο ο Βαρδινογιάννης

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει το ποσοστό των μετοχών που κατέχει η οικογένειά του στον Παναθηναϊκό στον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» έδωσε τη συγκατέθεσή του στην παραχώρηση του 54,7% των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ που έχει στη διάθεσή τού στον επιχειρηματία, ο οποίος θα αποκαλύψει τα σχέδιά του για την ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος με συνέντευξη που παραχώρησε στην «SportDay» τόνισε πως δεν αληθεύουν οι φήμες ότι ο Αντρέας Βγενόπουλος δεν βλέπει θετικά την προσπάθειά του. «Δεν είναι αληθές. Ο κύριος Βγενόπουλος είναι απόλυτα θετικός σε όλο αυτό το εγχείρημα. Εχω επαφή μαζί του, μιλάμε συνέχεια και θα είναι μαζί εφόσον ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια», ενώ για το πότε θα σημειωθούν εξελίξεις, τόνισε:

«Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα μπορώ να πω περισσότερα από αυτά που έχω πει μέχρι τώρα και τα ξέρετε και τότε θα έχουμε αρκετές εξελίξεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ