Πιτσιρικάς πήρε στην Αμεση Δράση για μια πρόσθεση -Η απίστευτη αντίδραση της αστυνομικού [ηχητικό] - iefimerida.gr

Πιτσιρικάς πήρε στην Αμεση Δράση για μια πρόσθεση -Η απίστευτη αντίδραση της αστυνομικού [ηχητικό]

Τα κλάσματα... παίδευαν αυτόν τον πιτσιρικά/ Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία καλείται να λύσει διάφορα προβλήματα. Αλλά και στα μαθηματικά; Οπως αποδείχθηκε, ναι.

Ενας πιτσιρικάς στο Λαφαγιέτ της Ιντιάνα... έσπαγε το κεφάλι του για να κάνει μια πρόσθεση με κλάσματα, έπειτα από μια δύσκολη ημέρα στο σχολείο. Τελικά αποφάσισε να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει την Αμεση Δράση. Η αστυνομικός που απάντησε στην κλήση του είχε απίστευτη αντίδραση, αφού έδειξε τρομερή κατανόηση, του μίλησε γλυκά και στο τέλος τον καθοδήγησε ώστε να λύσει ο ίδιος το πρόβλημα.

«Είχα πραγματικά άσχημη μέρα και... δεν ξέρω... σας πήρα να σας το πω», είπε ο μικρός όταν απάντησαν στην Αμεση Δράση. Η αστυνομικός Αντόνια Μπάντι τον ρώτησε γιατί ήταν τόσο άσχημη η ημέρα του. «Εχω τόνους διάβασμα... Μαθηματικά, κλάσματα και δεν είμαι καλός σε αυτά», συνέχισε ο μικρός απαντώντας στις ερωτήσεις της. Οταν τον ρώτησε αν θέλει βοήθεια σε κάποιο πρόβλημα, εκείνος αποκάλυψε την αιτία του τηλεφωνήματος: η πρόσθεση 3/4 + 1/4.

Τελικά, η αστυνομικός τον καθοδήγησε ώστε να βρει μόνος του τη λύση. «Σας ευχαριστώ, συγγνώμη που σας κάλεσα, αλλά πραγματικά χρειαζόμουν βοήθεια», είπε στο τέλος ο μικρός και η Μπάντι του απάντησε «Είμαστε πάντα εδώ να βοηθάμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαθηματικά Ιντιάνα Άμεση Δράση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ