«Εφυγε» χορεύοντας ο πατέρας του Mr Nammos -Θρήνος στην οικογένεια Φραντζέσκου [εικόνες] - iefimerida.gr

«Εφυγε» χορεύοντας ο πατέρας του Mr Nammos -Θρήνος στην οικογένεια Φραντζέσκου [εικόνες]

Ο Mr Nammos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εκδήλωση, με χορό και χαμόγελα, έμελλε να είναι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του επιχειρηματία Ιάκωβου Φραντζέσκου, πατέρα του Ζαννή Φραντζέσκου, γνωστού και ως «Mr Nammos» -καθώς μετέχει στο επενδυτικό σχήμα που διατηρεί το φημισμένο beach bar.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 84χρονος επιχειρηματίας έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου, στα Σεπόλια, την περασμένη Παρασκευή.

Παρευρισκόμενοι ανέφεραν ότι ο «Γιακουμής», όπως τον αποκαλούσαν οι συντοπίτες του, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος καθώς και ότι συμμετείχε και στο χορό.

O Iάκωβος (Γιακουμής) Φραντζέσκος σε παλαιότερο στιγμιότυπο / Πηγή: protothema

Σε ανύποπτο χρόνο, ωστόσο, κατέρρευσε μπροστά από το τραπέζι που καθόταν και ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ.

Ο Ιάκωβος Φραντζέσκος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Ο Ιάκωβος Φραντζέσκος ήταν παντρεμένος, επί πέντε δεκαετίες, με την Κατερίνα Φραντζέσκου, με την οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά: τον Ζαννή, τον Νίκο και τη Ζωή.

Ο γιος του, Ζαννής Φραντζέσκος / Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του επιχειρηματία Ζαννή Φραντζέσκου, ενός εκ των ιδιοκτητών του διάσημου εστιατορίου – μπιτς μπαρ Nammos στη Μύκονο. Ο Ιάκωβος Φραντζέσκος έφυγε από τη ζωή κατά την κοπή της πίτας της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου, σε εκδήλωση στα Σεπόλια Αττικής την περασμένη Παρασκευή.

Σε ανακοίνωσή της, η Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου ανέφερε:

«Το χαμόγελο της γιορτής χθές, σε μιά στιγμή, πάγωσε.Για την αδόκητη και δυσαναπλήρωτη απώλεια του πολύ αγαπητού σε όλους συμπατριώτη μας, Ιάκωβου Φραντζέσκου εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, Κατερίνα, τα παιδιά του Ζωή, Ζαννή και Νίκο, στα εγγόνια του και σε όλη την οικογένειά του».

Η κηδεία του Ιάκωβου Φραντζέσκου θα γίνει αύριο, Τρίτη, στις 14:00, στο Μοναστήρι της Παναγίας μας της Τουρλιανής, στα Ανω Μερά της Μυκόνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ