Champions League: Νοκ άουτ ο Νεϊμάρ από τα δύο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - iefimerida.gr

Champions League: Νοκ άουτ ο Νεϊμάρ από τα δύο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τραυματίας ο Νεϊμάρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεϊμάρ εκτός Champions League!

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με το Στρασβούργο στις 23 Ιανουαρίου για το Κύπελλο Γαλλίας, αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός. Με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ των Παριζιάνων να είναι εκτός μάχης, για τις δύο αναμετρήσεις (12 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει πέρσι κόντρα στη Μαρσέιγ - πριν τη ρεβάνς στη νοκ-άουτ φάση του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του Βραζιλιάνου εντοπίζεται το πρόβλημα και το μόνο θετικό νέο, είναι πως δεν έχει πειραχτεί η βίδα που είχε τοποθετηθεί στον παίκτη στον προηγούμενο τραυματισμό του.

Ο προπονητής του Τόμας Τούχελ, τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, υποστήριξε ότι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τον ενημέρωσε πως θα χρειαστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα μέχρι να βγουν οριστικά συμπεράσματα για την σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ παραδέχθηκε πως σε κάθε περίπτωση μοιάζει απίθανο να έχει τον παίκτη διαθέσιμο για τα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ