Η επικίνδυνη κίνηση που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ κάθε φορά που έβγαινε από το αμάξι -Της την απαγόρευσαν

Η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στην νέα της ζωή στην βασιλική οικογένεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να κόψει εύκολα τις παλιές της συνήθειες. Όπως για παράδειγμα, το να κλείνει την πόρτα του αυτοκινήτου μόλις βγαίνει.

Αλλά οι αξιωματούχοι της βασιλικής προστασίας της έχουν προειδοποιήσει πως πρέπει να σταματήσει να το κάνει, λόγω της απειλής επιθέσεων, σύμφωνα με την Sun.


Κι ενώ η δούκισσα του Σάσεξ πολλές φορές έχει φωτογραφηθεί την ώρα που κλείνει την πόρτα του αυτοκινήτου – μια πράξη για την οποία πολλοί την επαίνεσαν – οι αξιωματούχοι του παλατιού έχουν τώρα εκφράσει ανησυχίες για την ασφάλειά της.



Σύμφωνα με την εφημερίδα, αφήνοντας ανοιχτές τις πόρτες που κλειδώνουν αυτόματα με το που κλείσουν, μπορεί να γίνει πιο εύκολα μια απόδραση σε περίπτωση που απειληθεί η ακεραιότητα της Μέγκαν.

Η 37χρονη δούκισσα είχε θεαθεί για τελευταία φορά να κλείνει την πόρτα του αυτοκινήτου της, τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά την πρώτη της ατομική εμφάνιση στην Βασιλική Ακαδημία Τεχνών του Λονδίνου. Καθώς η Μέγκαν βγήκε από το αυτοκίνητο και έκλεισε την πόρτα πίσω της, πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν την «ταπεινή» και «προσγειωμένη» στάση της.


Ωστόσο, ένα μήνα αργότερα, κατά την διάρκεια επίσκεψης στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, πολλοί σχολίασαν αρνητικά την συμπεριφορά της καθώς άφησε την πόρτα ανοιχτή.

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Αν και το να κλείσει την πόρτα του αυτοκινήτου μπορεί να φαίνεται κάτι ασήμαντο, η πράξη αυτή θα μπορούσε να κάνει την διαφορά. Ο Θεός να συγχωρέσει αν κάτι πάει στραβά κατά την άφιξή της σε μια βασιλική δέσμευση, αλλά η ασφάλεια χρειαστεί να την βάλει πάλι στο αυτοκίνητο μέσα σε δευτερόλεπτα. Αν η πόρτα είναι κλειστή και κλειδωμένη, είναι αδύνατο».

Φωτογραφίες: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ