Υπνος στις 7 και παιχνίδια μόνο έξω: Οι αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθούν ο Τζορτζ και η Σάρλοτ - iefimerida.gr

Υπνος στις 7 και παιχνίδια μόνο έξω: Οι αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθούν ο Τζορτζ και η Σάρλοτ

Τζορτζ και Σάρλοτ στο παράθυρο του παλατιού του Κένσινγκτον. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και τα αδέρφια του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, έχουν μία από τις καλύτερες και πιο ακριβές νταντάδες του κόσμου.

Η Μαρία Μποράλο έχει προσληφθεί στην βασιλική οικογένεια από τότε που ο Τζορτζ ήταν μόλις 8 μηνών

Η Μαρία Μποράλο έχει λάβει την εκπαίδευσή της στο διάσημο Norland College και προσλήφθηκε από την βασιλική οικογένεια το 2014 όταν ο Τζορτζ ήταν μόλις 8 μηνών.

Η νταντά, ζει στο παλάτι του Κένσινγκτον και ταξιδεύει μαζί με την οικογένεια σε επισκέψεις και βασιλικές περιοδείες σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας μια πολύ διακριτική παρουσία.

Η συγκεκριμένη νταντά έχει τελειώσει το Nordland College που ειδικεύεται στην εκπαίδευση των νταντάδων

Η Μαρία πιστεύεται ότι είναι πολύ αυστηρή με τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και όπως όλες οι νταντάδες της ίδιας σχολής, δεν αποδέχεται τις «ανοησίες».

Η νταντά συνοδεύει πάντα και παντού την οικογένεια και η παρουσία της είναι διακριτική

Υπάρχουν μάλιστα, ορισμένοι κανόνες που έχουν διδαχθεί όλες οι νταντάδες του Norland College όσον αφορά στην ανατροφή των παιδιών που αναλαμβάνουν, οπότε είναι πολύ πιθανό πως και ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις πρέπει να τους ακολουθούν.

Η ειδική του Norland College, Λουίζ Χέρεν, δήλωσε στην Sun: «Δεν επιτρέπονται οι ανοησίες. Κι αυτό διότι η Μαρία είναι πάντα εκεί όταν κατεβαίνουν από ένα αεροπλάνο, όταν κρατούν το χέρι της μαμάς τους, όταν χαμογελούν και χαιρετούν τον κόσμο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κλάματα ή νευράκια από μέρους τους» .


Υπάρχει επίσης αυστηρό πρόγραμμα ως προς τον χρόνο που πηγαίνουν για ύπνο. Ο κανόνας λέει πως όλοι πρέπει να είναι στα κρεβάτια τους στις 7 το απόγευμα, κάτι που δεν αλλάζει παρά μόνο σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις.

Επίσης, σε μια προσπάθεια να διευρύνουν τους γευστικούς κάλυκες των παιδιών αλλά και να αποθαρρύνουν τυχόν ατασθαλίες, νέα φαγητά και γεύσεις εισάγοντας στο μενού τους κάθε λίγες ημέρες.

Ένας άλλος κανόνας λέει πως όλα τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται σε εξωτερικό χώρο ανεξάρτητα από τον καιρό.

Τα παιδιά πρέπει να ακολουθούν πολύ αυστηρούς κανόνες



Η Λουίζ αναφέρει: «Μεταξύ αυτών πολλές βόλτες με τα ποδήλατά τους, το παιχνίδι με τα σκυλιά τους, ενδεχομένως και κάποια κηπουρική. Ακόμη κι αν ψιχαλίζει, πάλι θα παίξουν έξω. Ο κακός καιρός είναι απλά ακατάλληλος μόνο για τα ρούχα. Πρέπει να βάζεις τα σωστά».

Επίσης, τα παιδιά διδάσκονται να χρησιμοποιούν παραδοσιακά παιχνίδια και να φτιάχνουν πολλά παζλ.

Όσο για την ώρα που επιτρέπεται να παρακολουθούν τηλεόραση; Είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από τους γονείς και μάλιστα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε παραδεχτεί πως έχουν δυσκολευτεί με αυτό στο παρελθόν.

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ